2777
2789

وقتی مشکلی داری در قلبتو باز کن و با خدا حرف بزن و دعا کن از ته قلبت دعا کن خدا صداتو می‌شنوه و اگر به صلاحت باشه هرچه سریع تر بهت جواب میده.مطمئن باش 

اگه جوابی ندیدی یا باید صبر کنی یا اینکه به صلاحت نبوده خدا بیشتر از همه خیر و صلاح مارو میخواد و شاید مساحتی باشه که شما ندونین.

نیست پیداش نمیکنم شاید من گمش کردم شایدم اون منو دیگه نمیبینه گمم کرده 

خدا تو رو میبینه و دوستت داره 

اگه خداتو گم کردی کتاب در آغوش نور رو بخون نویسنده کتاب هم خدا رو گم کرده بود ولی بعدش با تمام وجود خدا رو حس کرد و عاشق خدا شد پس حتما این کتاب رو بخون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیست پیداش نمیکنم شاید من گمش کردم شایدم اون منو دیگه نمیبینه گمم کرده 

خدا هیچ وقت ادما رو گم نميکنه ما آدما ازش دور میشیم تا چیزی بهمون نده سریع غر میزنیم قهر میکنیم در حالی خودش بهترین ها رو برامون رقم میزنه 

اولا همیشه شکر کن نعمت هاشو تو پست بالا هم گفتم وارد کانال تلگرام استاد سید محمد عرشیان فر و استاد محمد افلاکی شو ببین چقدر متحول میشی

بزن تو قسمت سرچ تلگرام اسرار کوانتومی اشرف مخلوقات این کانال استاد محمد افلاکیه استاد عرشیانفر هم اس ...

🙏❤

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
دوسمم نداره من نماز نمیخونم 

چرا باز هم دوستت داره و هیچی از عشقش به تو کم نمیشه ولی ناراحت میشه وقتی میبینه بندگانش راهشون رو گم کردن و گناه میکنن اگه دوستتون نداشت که اینهمه راهنما برای پیدا کردن راه درست براتون نمیفرستاد که!

چرا باز هم دوستت داره و هیچی از عشقش به تو کم نمیشه ولی ناراحت میشه وقتی میبینه بندگانش راهشون رو گم ...

البته نمازم چون دیسک دارم نمیتونم گردن و کمر .اصلا هم دوست ندارم نشسته خوابیده بخونم حس بدتری بهم دست میده تو این سن.میگم شاید دوسم نداره اینطوری کرده منو ک مستقیم بفرسته جهنم چون میگن تا نماز نخونی هییچیت دیگه قبول نیست .من ثواب میکنم آزارمم ب کسی نمیرسه ولی چ فایده نماز نمیخونم قبول نیست معدم ندارم روزه بگیرم 

مثل این میمونه یکی الان بیا التماستو بکنه بتونی براش کاری کنی انجام ندی زجرآوره واقعا.....

بله دقیقا 

ولی به شرطی که اون کاری که انجام براش بدی عاقبت خوبی داشته باشه خلاصه عزیزم هیچ وقت نا امید نشو همیشه قوی باش توکل کن به خدا انسان در طول زندگیش همش در حال امتحان شدنه خدا صبر آدم ها رو می سنجه 

بله دقیقا  ولی به شرطی که اون کاری که انجام براش بدی عاقبت خوبی داشته باشه خلاصه عزیزم هیچ وقت ...

ممنونم .انشاالله عاقبت بخیری آخرت قسمتون بشه من خیلییی میترسم بعضی وقت ها از اون دنیا