2777
2789
ممنون عزیزم همچنین تا میتونی خوب باش عزیزم  خدا حواسش بهمون هست نترس 😘

آره سعی خودمو میکنم آدم خوبیم فقط نماز نمیخونم دیسک دارم میترسم اعمال دیگمم قبول نشه .ازنسشته خوابیده خوندن بیزارم حس خیلیی بدی بهم دست میده افسرده میشم .

هیچ کار خدا بی حکمت نیست ناشکر نباش همیشه بگو خدایا هر چی خیره پیش بیاد

ندانم.......ما که ندیدیم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینی عزیزم این دنیا بر پایه عدالت به قول معروف هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی بیشتر اتفا ...

یادم نمیاد به کسی بدی کرده باشم...............در ضمن آدمهای بدجنس دیدم که همیشه دنیا به کامشونه 

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
یادم نمیاد به کسی بدی کرده باشم...............در ضمن آدمهای بدجنس دیدم که همیشه دنیا به کامشونه  ...

عزیزم این سنت استخراج بهش میگن یعنی خدا اینقدر بهشون میده آخرش خودشون خودشونو هلاک میکنن 

هیچ آدمی نیست که کوتاهی نکرده باشه چه در حق خودش چه در حق دیگران به هر حال هیچ کدوم معصوم نیستیم

البته نمازم چون دیسک دارم نمیتونم گردن و کمر .اصلا هم دوست ندارم نشسته خوابیده بخونم حس بدتری بهم دس ...

خدا خیلی دوست داره بندگانش برن بهشت این چه حرفیه😂😳

خب اگه نمیتونی نمازتون رو ایستاده بخونین نشسته بخونین اینکه اشکالی ندارد خدا برای همه مشکلات راه حل فرستاده که بندگانش اذیت نشن 

بعدش شما نماز رو به صورت کار واجبی که اگه انجام ندی حتما میری جهنم و هیچی ازت قبول نمیشه نگاه نکن

به نماز به صورت یک راه ارتباطی با خدا که ثواب زیادی هم داره و با خواندنش و البته واجبات و کار های خوب دیگه میتونی راحت به بهشت بری نگاه کن و برای دل خودت نماز بخون.

روزه هم اگه نمیتونی بگیرین نگیرین ولی اگه روزی حالتون خوب شد میتونین قضا شو بگیرین.

یادم نمیاد به کسی بدی کرده باشم...............در ضمن آدمهای بدجنس دیدم که همیشه دنیا به کامشونه  ...

ادم های بد در ظاهر دنیا به کام شونه ولی در واقع اون دنیا رو برای خودشون جهنم ساختن و در این دنیا هم گاهی بخاطر بدی های که در حق خودشون و دیگران کردن ناراحت میشن و عذاب وجدان میگیرن و زجر میکشن. در واقع جهنم واقعی از این دنیا شروع میشه و ادامه داره.

البته نمازم چون دیسک دارم نمیتونم گردن و کمر .اصلا هم دوست ندارم نشسته خوابیده بخونم حس بدتری بهم دس ...

کلا نظرت در مورد خدا اشتباهه

تو ذهنت از خدا یک هیولا ساختی و ازش می‌ترسی همین ترس باعث میشه که باهاش در ارتباط نباشی چون می‌ترسی که اگه یه وقت بخاطر حرفات ناراحت بشه و توی جهنم بندازت.

ولی یکم به بهشت هم فکر کن درسته گناهان زیادی داری ولی غیر ممکن نیست که یه روز بهشت رو ببینی میتونی باقی عمرت رو به واجبات عمل کنی و قضا بقیه رو آروم آروم بخونی و به دیگران کمک کنی همین میشه که یهو دیدی که کار های خوبت از گناهان بیشتره.😉☺️

[QUOTE=] از اینکه وقت گذاشتی و با حوصله جواب دادی ازت ممنونم. من آدم بدی نیستم از نظر خودم البته خخخخخ کلا ک ... [/QUOTE]

نه عزیزم سر نماز نخواندن تمام ثواب ها خراب نمیشه ولی مقداری از ثواب ها پاک میشه که اگه توبه کنی و ازین به بعد نمازتو بخونی و قضا بقیه رو بخونی فکر نکنم طوری بشه البته اینو باید از مرجع تقلیدت بپرسی