2777
2789
عنوان

خواب دیشبم ‌...

93 بازدید | 6 پست

دوستان من یه مشکلی داشتم ک امروز باید میدیدم حل شده یا نه ...الان ۵۰ درصدش تقریبا حله ...خلاصه دیشب خیلی حالم بد بود و استرس و نگران بودم و بشدت ناراحت....تو تاپیک دیشبم هست از امام زمان کمک خواستم ..دیروز از بعد ظهر کلی صلوات فرستادم و کمک خواستم از خدا و امام حسین و حتی حضرت زهرا ...و ام البنین و پسرش حضرت عباس...‌ولی آخرشب گفتم امام زمان تو حاضری و زنده بدادم برس آقا.....بخدا نزدیکای صبح خواب دیدم تو اسمون یه صدایی بلند شد میگفت من مههههههههدیم ...من مهههههههدیم ..رو کردم به آسمون دیدم انگار با ماژیک سیاه یه چیزی نوشته اما نتونستم بخونم انگار فارسی نبود ..همون لحظه بلند جیغ میزدم امام زمان ظهووووور کرد امام زمان ظهور کررررد اینقد جیغ خوشحالی میکشیدم همراه خواهرم ....و مرتب میگفتم لبیک یا حسین لبیک یا حسین .....اینقدر حالم خوبه امروز کلا انگار دیگه هیچ غمی نمی تونه منو درگیر کنه   اینم بگم تقریبا ۵۰ درصد مشکلم حل شده به امید خدا

عزیزم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شنیدم که میگن اگه خواب امام یا شخص بزرگی رو دیدی برای کسی تعریف نکنی چون اگه یه نفر حسادت ک ...

باور نمیکنی اینققققدر خوشحال بودم به کل خانوادم گفتم امروز ...حال خوووووبمو نتونستم تو وجود خودم داشته باشم فقط ‌‌‌....خدا کنه ادامه داشته باشه این خواب و رویا ها ....خدایا این خوابش بود انگار دیوووونه شدم از خوشحالی وااااای اگه یه روزی  آقا امام زمان ظهور کنه چه خواااااااهد شد ....

باور نمیکنی اینققققدر خوشحال بودم به کل خانوادم گفتم امروز ...حال خوووووبمو نتونستم تو وجود خودم داش ...

خوش به سعادتت عزیزم واقعا هم حس خوبی داره منم یبار خواب یه شهید رو دیدم انرژی مثبتش تا چند روز تو زندگیم بود 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد