هیچی مثل به دنیا اومدن بچه ات نمیتونه خوشحالت کنه و بهترین حس بنظر من اینه.یه عشق عمیق یه خاطره ی خوب که هیچوقت هیچکی نه میتونه خرابش کنه نه میتونه ازت بگیرتش
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
روزی که بچتو بدنیا میاری و میچسبونی به خودتو از وجودت شیرش میدی و اون لبای کوچولوشو تندتند تکون میده و ممیمکه چون خیلی گشنشه..... وااای خدای من شیرین تر ازاین حس تو دنیا نداریم من بعده سه سال هروقت یادش میوفتم میخوام از ته دل فقط جیغ بزنم 😍😍😍😍😍😍😍
میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔