2777
2789
عنوان

خانومای که هر چی

119 بازدید | 17 پست

از خدا میخواین بهتون میده میشه بیاین یه کاری دارم  ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرما

عزیزم تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین قبل عید اوکی شه تورو خدا 😥

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چله و اينا نميگيرم اگه ميخواي اينو بپرسي😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چله و اينا نميگيرم اگه ميخواي اينو بپرسي😁

نه فقد زبانی واسم دعا کنی عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین قبل عید اوکی شه 

بگو.   می‌شنوم

هیچ

عزیزم تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا ا ...

چشم حتما

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نه فقد زبانی واسم دعا کنی عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسم ...

انشالله كه هرچي به صلاحته پيش بياد عزيزم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چشم حتما

انشالله خدا حاجت روات کنه 

انشالله كه هرچي به صلاحته پيش بياد عزيزم❤️

فدات شم انشالله امام رضا حاجت روات کنه 

انشالله عزیزم❤

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤