2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلت برا تو وقت خودش نخوندنت چیه

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس

ولی قشنگی نماز به اینه که سر جای خودش خونده بشه

ان شاالله توفیق عبادت به هممون برسه

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
یهنی همه رو یجا بخونی یا اونا قضا بشن یدفعه موقع مغرب بخونی؟

نه دیگه قضای اونا رو بخونم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

سلام عزیزم..آیا میشه صبحانه و ناهار و شام رو باهم خورد ؟

نمیدونم اخه نمی تونم بخونم مجبورم اینطور بخونم وگرنه جا خودشون میخوندم

زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس ولی قشنگی نماز به اینه که سر جای خودش خونده بشه ان شاالله توفیق عبادت به همم ...

البته ولی خب نمی تونم وگرنه میخوندم باید برم کتابخونه اجازه نمیدن بریم نمازخونه🙏🩷

باید برم کتابخونه

صبح که تو خونه ای میتونی بخونی

یدونه نماز ظهرته که اگه نمازخونه داشته باشه کتابخونه میتونی بخونی

بازم از دفتر مرجع تقلیدت بپرس

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چرا؟

البته ولی خب نمی تونم وگرنه میخوندم باید برم کتابخونه اجازه نمیدن بریم نمازخونه🙏🩷