2777
2789

اونایی که تربیت فرزند الانشون یا آینده شون براشون مهمه احساس مسئولیت میکنند در قبال این وظیفه ی خطیر پربازدیدش کنید 

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

تربیتشون نمیکنیم😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم ولی ویس‌های دکتر هلاکویی رو شنیدم... خوبه

از کجا شنیدی گلم میتونی به منم معرفی کنی ممنون

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ایندش برام مهمه و کلا به دنیاش نمیارم😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

رویکرد هوش متعادل رو دنبال میکنم خیلی جالبه بنظرم اول برا خودم بعد بچه ها ..زندگی رو به بازی تبدیل م ...

گروه تو چی عزیزم؟! 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بسم الله نور.سلام آبجی گلم. برا تربیت بچه خیلی چیزا مهمه ولی اگه خلاصه کنم.حرفمو.3 تا چیز خیلی مهمه اگه رعایت کنید. ان شاالله امید میرره بچه هامون صالح بشن 

1_ لقمه حلال.( که مهم ترین چیز لقمه حلال)

2_محیط خانواده.

3_ رفقای بچه هات

اگه خواستی توضیحم میدم.

تو ایتا و تلگرام 

هووووف من وات دارم ☹️

من سعی میکنم بچم رو هرجایی نفرستم و اونطور که خودم در نظر دارم بارش بیارم ،بنظرم هر خونه ای حتی خونه ی پدر و  و پدر شوهر هم اصول تربیتی و اخلاقیشون با معیارهای ما یه وقتایی متفاوته اونا حتی ممکنه با محبت بیش از حد بچه رو بد بار بیارن و... 

و اینکه هر کارتون یا برنامه ای رو تا وقتی ازش مطمئن نباشم نمیذارم تماشا کنه 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور