2777
2789
عنوان

کنکوریا📚

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 36 پست
سعی کن برگردی به روال عادی...با درسایی که علاقه داری بیشتر روزت رو شروع کن،از فضای مجازی دور شو چندو ...

ممنون گلم

بنظرتون با ریاضی شروع کنم؟

از ریست خستم

وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
خواهش💕 به نظرم چون خودت یازدهمی و الان هم میگی عقبین فعلا شروع کن تا عید از اول یازدهم تا اینجایی ...

اهان خیلی ممنون بابابت راهنماییتون❤

فقط یه سوال من روزی چند ساعت(منظورم خوندن با کیفیت هستش)؟...

این سوال اشتباهه میدونم نباید ساعت رو بپرسم...فقط میخوام بدونم مناسب چند ساعت هستش

من تا اونجایی که وقت داشته باشم میخونم ولی خب بعضی موقع ها مثل امروز نشد که زیاد بشه همون۴ ساعت صبحم شده البته بعد این هم وقت هست...

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کردم 😊

ممنون گل

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
ممنون گلم بنظرتون با ریاضی شروع کنم؟ از ریست خستم

خواهش 🌸

بله عزیزم فعلا جوری شروع کن که دوباره به درس خوندن عادت کنی و فضای ذهنت آماده بشه دوباره...حالا اون درس دیگه هر چی باشه اشکالی نداره

خب شما چون تجربی نبوده رشتت کارت یکم سخت تره و ممکنه با یه بار،دو بار کنکور نتونی به پزشکی برسی... ...

من حفظ کردنیم عالیه و مفهومی حفظ میکنم به مسائل زیست و اینا هم فوق العاده علاقه دارم به نظرت اگه فشرده بخونم میتونم تو کنکور ۱۴۰۱ موفق شم؟؟و اینکه یکی همینجا میگفت اگه ریاضیتون ضعیفه اصلا سمت تجربی نرین چون واحد های دانشگاهش رو نمیتونین پاس کنین

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

خستم همین...

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
اهان خیلی ممنون بابابت راهنماییتون❤ فقط یه سوال من روزی چند ساعت(منظورم خوندن با کیفیت هستش)؟... ا ...

خواهش 😊🌸

خب شما چون یازدهمی و مدارس هم مجازیه غیر اون ساعتی که سر کلاسی سعی کن تا میاد امتحانای ترم دوم شروع بشه دیگه روزی ۴_۵ساعت رو حداقل بخونی (چون رشتت هم ریاضیه)

بعد دیگه از تابستون که میخوای کنکوری بشی بیشترش کن(روزی ۷_۸ ساعت دیگه اون موقع)

من حفظ کردنیم عالیه و مفهومی حفظ میکنم به مسائل زیست و اینا هم فوق العاده علاقه دارم به نظرت اگه فشر ...

خب پس باید سرمایه گذاری اصلیتو باید بذاری روی زیست و عمومیا و حفظیات شیمی...(البته چندین ساله که سوالای زیست تو کنکور خیلی مفهمومی شده و باید سعی کنی خیلی مفهمومی کار کنی زیست رو)

بله امکانش هست...

اگه ریاضیت خیلی ضعیفه به نظرم فیلم آموزشی ببین یا کلاس برو (کلاس اگه دیگه واقعا مجبور شدی)

تو واحدهای دانشگاهی رشته تجربی به جز چند تا رشته خاص دیگه ریاضی به اون شکل وجود نداره...شما از سد کنکور که رد بشی دیگه تقریبا ریاضی کنار میره 

باید چند روزی استراحت کنی و روحیه تو تقویت کنی و به مسیر ادامه بدی 

تازه از استراحت ۳روزه برگشتم روحم خستس وبیمار من از۱۵سالگی افسردگی داشتم درمان نشدم روزبه روز دارم بدتر میشم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
خب پس باید سرمایه گذاری اصلیتو باید بذاری روی زیست و عمومیا و حفظیات شیمی...(البته چندین ساله که سوا ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم خیلی بهم انگیزه دادی ان شاالله همیشه موفق باشی❤😘

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
خواهش 😊🌸 خب شما چون یازدهمی و مدارس هم مجازیه غیر اون ساعتی که سر کلاسی سعی کن تا میاد امتحانای ت ...

دقیقا همینطوره...خودم هم این کار رو میکنم حداقل ۴ یا ۵ ساعت بغیر کلاس ها میشه...ولی واقعا کلاسهای مجازی سخته توی کلاسا سعی میکنم وقتی رو از دست ندم از همش استفاده کنم ولی خب جزوه که مینویسم خیلی بیشتر از اون وقت کلاس میخواد...بعدش باید به یاد گرفتن مطالب هم وقت بزارم تو موقع کلاس های حضوری معلم توضیح میداد یاد میگرفتیم میومدیم خونه برای مرور وقت میزاشتیم ولی الآن واقعا شرایط سخت شده..‌.

خدا رو شکر یه سری از اختصاصیامونو از این هفته حضوری میریم یاد گیری هم خیلی خیلی بهتره...اینجوری واقعا خودمم راحت ترم

روز های تعطیل هم شده که به ۹ ساعت برسونم...

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
تازه از استراحت ۳روزه برگشتم روحم خستس وبیمار من از۱۵سالگی افسردگی داشتم درمان نشدم روزبه روز دارم ب ...

نمی‌ تونی مشاور بگیری؟(مشاوری که رشتش روانشناسی باشه و بتونه علاوه بر مسائل درسی تو مسائل روحی هم بهت کمک کنه)

نمی‌ تونی مشاور بگیری؟(مشاوری که رشتش روانشناسی باشه و بتونه علاوه بر مسائل درسی تو مسائل روحی هم به ...

نه