2777
2789
عنوان

کنکوریا📚

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 36 پست
دقیقا همینطوره...خودم هم این کار رو میکنم حداقل ۴ یا ۵ ساعت بغیر کلاس ها میشه...ولی واقعا کلاسهای مج ...

بله متاسفانه این کلاس های مجازی خیلی به ضرر دانش آموزاس...ولی خب از طرفی این شرایط واسه همه هم وجود داره و برد با کسیه که بتونه خودشو با شرایط خاص وفق بده و از بقیه بزنه جلو...

خوبه همینطوری...فقط مواظب باش که خودت و خیلی الان خسته نکنی و انرژی اصلی تو بذاری واسه سال کنکور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه این کلاس های مجازی خیلی به ضرر دانش آموزاس...ولی خب از طرفی این شرایط واسه همه هم وجود ...

خیلی به ضررمونه😔

دقیقا اگه از یادگیری عقب بمونیم جبرانش سخته...

چشم‌عزیزم❤خیلی خیلی ممنون بابت همه چیز❤

ان شاءالله که تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین❤🌺

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
خیلی به ضررمونه😔 دقیقا اگه از یادگیری عقب بمونیم جبرانش سخته... چشم‌عزیزم❤خیلی خیلی ممنون بابت هم ...

خواهش عزیزم 💕☺️

انشالله شما هم موفق باشی و به هدفت برسی🌸🌸🌸

خواهش عزیزم 💕☺️ انشالله شما هم موفق باشی و به هدفت برسی🌸🌸🌸

❤❤❤❤

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

سلام دوباره🌺

عزیزم من میتونم بهتون درخواست دوستی بدم بعد اونجا بهتون گزارش  بدم که هر روز چی خوندم و چیکار کردم...البته اگه خواستین

میدونم شما خودتون هم درس و دانشگاه دارین فقط میخوام بفرستم(یعنی حتی اگه شماهم بهم نگین چطوره و اینا حتی نگاه نکین اینکه بدونم میخوام برای یکی دیگه گزارش بدم خیلی توی خوندنم تاثیر داره مثلا زیاد وقت تلف نمیکنم یا حالا هر چیز دیگه)

بازم میگم اگه خواستین...

وگرنه تا اینجاش هم بهم کمک کردین خیلی ممنونم😘😘😘😘

عزیزم کار مشاوره انجام میدی؟ خیلی نیاز به کمک دارم زمانم محدوده

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)