2777
2789
عنوان

کنکوریا📚

264 بازدید | 36 پست

سلام کنکوریا...اگه سوالی در مورد کنکور تجربی دارین و دسترسی به مشاور ندارین می تونین بپرسین...

(قبلا تاپیک با این عنوان داشتم ولی گفتم شاید کسی ندیده باشه قبلا،خودمم حوصلم سر رفته!)

دانشجوی پزشکی ورودی بهمنم...

سلام من یازدهم ریاضیم

میتونم سوالی بپرسم؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای قبولی در پزشکی در منطقه دو یا همون شهرستان 

تا چه رتبه ای قبول میکنند ؟

هم ازاد هم دولتی رو میگی لطفاً

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚

من تجربی نیستم ولی تو فکر اینم کنکور تجربی بدم،میشه بگی برای پزشکی تقریبا چه رتبه ای لازمه؟؟و اینکه من ریاضیم افتضاحه موفق نمیشم ن؟

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
بله بفرما

خییلی ممنون❤
میخواستم بپرسم من برای اینکه از الان شروع کنم و برای کنکور بخونم
تو برنامم فقط دروس یازدهم رو بزارم که روش مسلط بشم یا دهم رو هم کار کنم؟

و اینکه ما توی کلاسهامون یه سری درسها رو خیلی عقبیم طوری که توی آزمون های قبلی(قبل از امتحانات نوبت اول) مبحث هایی بودن که ما اصلا نخونده بودیم (خودم سعی کردم یکسری از مباحث رو بخونم ولی واقعا نشد که بتونم همرو برسونم)و این باعث شد تراز من خیلی پایین بیاد😔
برای این درس ها چیکار کنم؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
اراده و انگیزم کلا از بین رفته هیچ جوره نمیتونم بخونم نمیدونم چمه😔

راستشو بخوای تو دی و بهمن بیشتریا انگیزشون رو از دست میدن و برد با کسیه که بتونه به این حس غلبه کنه...اوج کار یکی همینجاست یکی بعد عید...سعی کن دو سه روزی کامل استراحت کنی و بعد دوباره پرقدرت ادامه بدی...

برای قبولی در پزشکی در منطقه دو یا همون شهرستان  تا چه رتبه ای قبول میکنند ؟ هم ازاد هم دولتی ...

من خودم منطقه یک بودم ولی واسه منطقه دو فک می کنم رتبه واسه هر نوع پزشکی حتی پردیس باید زیر ۱۲ هزار کشوری باشه(رتبه در منطقه رو نمی دونم راستش)

راستشو بخوای تو دی و بهمن بیشتریا انگیزشون رو از دست میدن و برد با کسیه که بتونه به این حس غلبه کنه. ...

نمیدونم چمه بخدا

یه ماهه اینجور شدم

خیلی ناراحتم

با وجود شرایط بدم که داشتم جدا میشدم وضع مالی پدرم اما پدرم بهترین منابعو برام خرید همه چی بپام میریزه ارزوشه موفق بشم خیلی ناراحتم😔

وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
راستشو بخوای تو دی و بهمن بیشتریا انگیزشون رو از دست میدن و برد با کسیه که بتونه به این حس غلبه کنه. ...

میشه عزیزم درخواست دوستیمو قبول کنی بی زحمت

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
خییلی ممنون❤ میخواستم بپرسم من برای اینکه از الان شروع کنم و برای کنکور بخونم تو برنامم فقط دروس یاز ...

خواهش💕

به نظرم چون خودت یازدهمی و الان هم میگی عقبین فعلا شروع کن تا عید از اول یازدهم تا اینجایی که واسه نوبت اوله رو یه دور کامل بخون و بعدم تا خرداد تا آخر یازدهم رو بخون...بعد تابستون دهم رو همراه با یازدهم کار کن...منتها دیگه تابستون رو دهمت بیشتر وقت بذار که نخوندی

من تجربی نیستم ولی تو فکر اینم کنکور تجربی بدم،میشه بگی برای پزشکی تقریبا چه رتبه ای لازمه؟؟و اینکه ...

خب شما چون تجربی نبوده رشتت کارت یکم سخت تره و ممکنه با یه بار،دو بار کنکور نتونی به پزشکی برسی...

رتبه ی کشوری واسه پزشکی باید زیر ۱۲ هزار باشه (با احتساب آزاد و پردیس همه شهرا)

اصل تو رشته تجربی زیسته...اگه بتونی زیست و شیمی و عمومی ها رو حسابی تقویت کنی و عالی بزنی تو کنکور ریاضی و فیزیک رو جبران می کنه...

اگه قوی بخونی شدنیه واقعا...بستگی به خودت داره 🌸

نمیدونم چمه بخدا یه ماهه اینجور شدم خیلی ناراحتم با وجود شرایط بدم که داشتم جدا میشدم وضع مالی پد ...

سعی کن برگردی به روال عادی...با درسایی که علاقه داری بیشتر روزت رو شروع کن،از فضای مجازی دور شو چندوقت،جملات انگیزشی بخون و بچسبون به دیوار اتاقت...

و به این فکر کن که وقتی موفق بشی چقدررر پدرت خوشحال میشه و بهت افتخار می کنه 😍🌸