2777
2789
عنوان

چنددرصد پسر دار شدن براتون مهمه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکسال انتظار کشیدم ولی صدسال گذشته برام الان فقط خداروشکر میکنم که باردارم.چه فرقی میکنه اخه

دقیقا حس منو داری

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بله اول سلامتی مهمه ولی یکی هست سه تا دختر داره چهارمی بشه پسر بهتره چون میشه پشت پدرش دیگه 

و اینکه الان خودم البته خوب تو عقدم انشالا سال دیگه عروسیمه شوهرم برادر نداره و پدرشونم به رحمت خدا رفته خب اگه بچه اولم پسر باشه بهتره ولی من خودم عااااشق دخترممم 😘❤️

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              

برام مهم نیست پسر داشته باشم یا نه،مهم خوب تربیت کردنشونه

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

من ک مجردم ولی اگع ی روزی ازدواج کنم ی دختر ی پسر انقد دوس دارم دو قلو باشن

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
عمیقن موافقم واز این جهت خیلی ضربه خوردم 😓😓

اره دیدم ک بخاطر جنسیت ب زن فشار میارن اخه هیچ ربطی ب زن نداره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزم بعضیا پسر دوست دارن 

همونطور که خیلیا هم دختر دوست دارن 

همونطور که خیلیا دنبال این هستن که بچه‌شون با رژیم دختر بشه....

تحقیر یک جنسیت خیلی کار زشتیه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
منم یه دختر دارم الان باردارم هرکی میخواد تبریک بگه میگه ایشالا پسر باشه

بخدا هیچ فرقی نمیکنه انشالله تنش سلامت باشه ..

لعنت بر جامعه مرد سالاری که بارش روی دوش زنان جامعه اش سنگینی می کنه 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم