2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خونوادم بکنم کلا😔

89 بازدید | 4 پست

فقط باعث اعصاب خوردین ۲۰ سال تمام جونمو به لبم رسوندن دیگه بسمه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده 

شدیدا درک و شعورشون پایینه مادرم همش تو جمع اشتباهامو جلو همه میگه تیکه میندازه بهم یه دقیقه با شوهرم میرم خونشون از دست کاراشون سرم همیشه توی پایین تنمه توی همه چی یه دخالتی باید بکنه بابامم با این ک میدونه مشکل از زنشه همش طرف اونو میگیره خواهر برادرم به منو شوهرم و پسرم بی احترامی میکنن ولی هیچ کس بهشون هیچی نمیگه از طرفیم نمیخوام پسرم مثل تمام بچه های فامیل مادریم از جمله برادر خودم بی ادب بار بیاد 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
شدیدا درک و شعورشون پایینه مادرم همش تو جمع اشتباهامو جلو همه میگه تیکه میندازه بهم یه دقیقه با شوهر ...

زیاد باهاشون ارتباط نداشته باش 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام