2777
2789
عنوان

دلیلم منطقیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
آخه کدوم پسریو دیدی با دوستش سه ساعت اونم مصف شب چت کنه

خیلیا

تقریبا هرکیو دیدم این ساعت با رفیق رفقاش چت میکنه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگی آنلاینی میگه دارم پروفایل تورو نگاه میکنم به تو فکر میکنم😁

دروغ میگه من با اکانت خواهرمم نگاه میکردم من آف بودم اون آن بود

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

اصن خودت چرا اون ساعت بیداری؟ خودتم با پسر چت میکنی؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خیلیا تقریبا هرکیو دیدم این ساعت با رفیق رفقاش چت میکنه

😐

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
اصن خودت چرا اون ساعت بیداری؟ خودتم با پسر چت میکنی؟

من حودم تو واتساپ درس دارم جزوه میخونم گاهی آن میشم میبینم اون دائم آنه اابته من فوری چک میکنم قطع میکنم

یا میگه خودت چرا تا اون موقع بیدار بودی 😁

من با اکانت خواهرم چک کردم من آف بودم اون آن

من حودم تو واتساپ درس دارم جزوه میخونم گاهی آن میشم میبینم اون دائم آنه اابته من فوری چک میکنم قطع م ...

میبینی؟

هرکسی دلیل خاصی برای استفاده از واتس داره

پس برچسب به مردم نزن

نه

پس میتونی انتظار داشته باشی اونم مثل خودت باشه.البته اگه توی ذهنت دنبال مورد برای ازدواجی،سعی کن با آدمی که درک و فهمش از خودت بالاتره اردواج‌کنی.چون اگه پایین تر از تو باشه مدام باید توی زندگی سرهمه‌چیز تذکر بدی و‌درگیر میشین باهم.

.....