2777
2789
عنوان

دلیلم منطقیه؟؟؟

244 بازدید | 32 پست

یه پسره اومد بهم گفت ازم خوشش میاد و همش به فکرمه و بعد قراره ازم جواب بگیره حالا هرشب میبینم از ۱۲ تا ۳ و نیم شب تو واتس آپ آنلاینه خب معلومه با دختر چت میکنه دیگه

اگه اومد قهوه ایش میکنم😡

شانس ممه از هرکی خوشم میاد اینطوره😞😞

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
حالا شاید گروه زیاد داره با دوستاش چت می کنه

آخه پسرا فکر نکنم😞

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از کجا مطمئنی با دختر چت میکنه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
از کجا مطمئنی با دختر چت میکنه؟

پس داره چیکار میگنه واتساپ به جز چت چی داره

پس داره چیکار میگنه واتساپ به جز چت چی داره

نه منظورم اینه که از کجا مطمئنی طرفش حتما دختره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نه منظورم اینه که از کجا مطمئنی طرفش حتما دختره

آخه کدوم پسریو دیدی با دوستش سه ساعت اونم مصف شب چت کنه