2777
2789

من هماتوم داشتم دیروز رفتم سونو گفت 1/8 ml بقایای هماتوم مشهود است.

تو سونی ان تی 1/2 ml بود‌. پرسیدم یعنی بیشتر شده گفت نه کمترشده.. تازه اصلش خوب شده این بقایاشه..

بچه ها توروخدا کسی دربارش چیزی میدونه؟؟ بقایا یعنی چی دیگه؟

الان توی هجده هفتم لکه بینی هم نه داشتم و نه دارم.

جفتممگفتن نه بالاست نه پایین..یعنی خوبه؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

خب کم کم جذب میشه تا از بین بره دیگه . استراحت کن . به من دارو و شیاف هم داده بود وکترم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون لخته هماتومه جذب میشه استراحت داشته باش

-♥
--♥
---♥
-----♥
-------♥
--------♥
---------♥
-----------♥
-------------♥
,•’``’•,•’``’•,
.’•,`’•,*,•’`,•’
....`’•,,•’`

,•’``’•,•’``’•,
.’•,`’•,*,•’`,•’
....`’•,,•’` ا

چه جالب

خب کم کم جذب میشه تا از بین بره دیگه . استراحت کن . به من دارو و شیاف هم داده بود وکترم

داده به منم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
خون لخته هماتومه جذب میشه استراحت داشته باش

پس چرا میگه بقایا؟

داده به منم

خب دیگه استفاده کن تا کم کم جذب بشه و از بین بره

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

میگه بقایا چون زمانی که سونو ترفته بودی حالا یا جفتت یا جایی دیگه یه خونریزی کرده که الان اینقدر ازش باقی مونده و با استراحت و دارو جذب میشه انشالله اگه رعایت نکنی خطر داره پس دراین مورد دقیق باش عزیزم نگفتم که بترسی گفتم که مواظب باشی

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
میگه بقایا چون زمانی که سونو ترفته بودی حالا یا جفتت یا جایی دیگه یه خونریزی کرده که الان اینقدر ازش ...

مرسی عزیزم.اخه گفت گچکوچیکتر از قبلش شده

مرسی عزیزم.اخه گفت گچکوچیکتر از قبلش شده

خوب داره جذب میشه انشالله من تو دوتا بارداریم داشتم و با استراحت و شیاف خوب شدنگران نباش 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
خوب داره جذب میشه انشالله من تو دوتا بارداریم داشتم و با استراحت و شیاف خوب شدنگران نباش 

چقدر بود مال شما؟

پرسید چند تا از شیافات مونده گفتم ۹ تا.گفت کافیه. دیگه ننوشت به نظرت چکار کنم؟

چقدر بود مال شما؟

دقیق یادم نیست ۲۵ میل سر اولیم بود دومی رو یادم نمیاد اما بعد پنج ماهگی خیلی وضعیت عوض میشه تا اونموقع بخور و بخواب و رابطه هم ممنوع

پرسید چند تا از شیافات مونده گفتم ۹ تا.گفت کافیه. دیگه ننوشت به نظرت چکار کنم؟

بعد که تموم کردی دوباره باید بری که سونو بدی بررسی بشه که جذب شده یا نه بعد دوباره دکتر بهت میگه 

دقیق یادم نیست ۲۵ میل سر اولیم بود دومی رو یادم نمیاد اما بعد پنج ماهگی خیلی وضعیت عوض میشه تا اونمو ...

یعنی چی بعد از پنج ماه وضعیت عوض میشه؟؟

رابطه که از اولش نداشتیم