2777
2789
عنوان

جراحی دندون

161 بازدید | 27 پست

من تا حالا انجام ندادم و گفتن باید جراحی کنی باید کسی باهام بیاد امضا بده؟ بعد چطوریه خیلی درد داره؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیز من درد خاصی نداره، البته بعدش ممکنه درد داشته باشین که اروم میشه زود و ممکنه لازم باشه مسکن بخورید، ولی اغلب درد ندارن

نیاز به امضا هم نداره و نگران هم نباشید، از عصب کشی معمولا راحت تر هست، من هم دندان های اسیابی و هم عقل رو جراحی کردم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

نه عزیزم امضا نمیخواد که همراهم لازم نیست یه جراحی سادست . جراحی دندون عقل رو میگی؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

من دندون عقلم کاملا نهفته بود. هفته پیش جراحی کردم. هیییچ دردی نداشت 

منی ک تاحالا دندون پزشکی نرفته بودم و میترسیدم اصلا هیچی متوجه نشدم. بعدشم خدارشکر ن خونریزی داشتم ن درد و ورم. 

پیش جراح فک و دهان رفتم من

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه عزیز من درد خاصی نداره، البته بعدش ممکنه درد داشته باشین که اروم میشه زود و ممکنه لازم باشه مسکن ...

عصب کشی چطوریه! من دوتا دندون عصب کشی میخواد خیلی میترسم

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

من ٣ بار جراحي كردم

خيلي ادم لوسي و درد سستي هستم

اصلا درد نداشت 

حاضرم ١٠٠ بار جراحي كنم اما ي دندونم رو عصب كشي نكنم 

من هيچي نفهميدم فقط امپول بي حسي رو احساس كردم

نه بابا تنها ميري