2777
2789
عنوان

جراحی دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
هزینه جراحی دندون عقل چقده بچه ها؟؟

بستگی داره. باید معاینه کنه. مال من یک تومن گرفت کلا 10دقیقه هم نشد جراحیش 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=173529033]هزینه جراحی دندون عقل چقده 

یک و سیصد جایی که من هستم میگیره 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نميدونم مال ما رايگانه همه چيزامون 

چ عالی. 

خدمات دندون پزشکی رایگان عااالیه

خوشبحالتون 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
هزینه جراحی دندون عقل چقده بچه ها؟؟

فرق داره اگه دندون رو عصب باشه یا نباشه

نهفتس یا اومده بیرون

برای من ک رو عصبه ولی دراومد نصف دندونم گفت ۸۰۰ب بالا

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
نه عزیز من درد خاصی نداره، البته بعدش ممکنه درد داشته باشین که اروم میشه زود و ممکنه لازم باشه مسکن ...

به من گفتن ۴ تا دندون عقلم و دوتا آسیاب و یکی دیگه رو باید بکشم قابل نگهداری نیستن دندون پزشک هم گفت جوونی امپلنت کن نمیشه هر واحد رو مصنوعی بزارم امپلت هم قیمت اش بالاست هم دردسرش زیاد فکر کنم تا یک ماه باید مایعات بخورم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
عصب کشی چطوریه! من دوتا دندون عصب کشی میخواد خیلی میترسم

ترسناک نیست عزیز من، فکر کردن بهش خیلی وحشتناک تر از خودش هست در واقع! 

بی حس هستید و فقط ممکنه اذیت بشین که مدت طولانی باید دهان تون باز بمونه اما مشکل خاص دیگه ای نداره معمولا و اصلا نگرانش نباشید، از تحمل درد دندون خیلی خیلی ساده تر هست خیالتون راحت باشه

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
به من گفتن ۴ تا دندون عقلم و دوتا آسیاب و یکی دیگه رو باید بکشم قابل نگهداری نیستن دندون پزشک هم گفت ...

میتونید به درمانگاه های زیر نظر علوم پزشکی مراجعه کنید که هزینه کمتری میگیرن برای این سبک جراحی ها

تا جایی که میدونم ایمپلنت نمیکنند ولی برای جراحی میتونید برید و از خصوصی ها و مراکز بیرون ارزون تر هستن، ضمن اینکه از بهداشت شون هم مطمئن باشید، مواد دندانپزشکی رو به رایگان بهشون میدن و بهداشت رو خوب رعایت می کنن و نیازی نیست نگران باشید برای این موضوع

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.