2777
2789

نه عزیزم ضرر نداره،من گرفتم تو آب ولرم بندازید یه کمی و بعد به سر سینه بمالید،یه انگشت هم خودتون بزنید به زبونتون،اینقدر تلخ که نمیشه خوردش،ولی من همیشه آماده داشتم که وقتی از حمام بیام بزنم چون بچم هی تست میکرد ببینه که هنوز تلخه یا نه

خدایا شکرت💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثل زهرماره مزه ش ولی دختر من باینکه تهوع می گرفت ولی این قدر بخوردن ادامه میداد و تف می کرد تا مزه ش بره و با خیال راحت شیرشو می خورد اخرش با چند شب خوابیدن پیش پدرش و گریه و غرغر و جایزه موفق شدم از شیر بگیرمش

آب انار شیرین هم براش درست کنید و بدین بخوره،خیلی خوب و بهانه گیریاش نهایتا دو سه روزه،که باید خودتون هم صبور باشید،نه اینکه با گریه هاش پشیمون بشید ،حتما موقع بهانه گیری بچه کنارش باشید و باهاش بازی کنید ،و شیر توی لیوان نی دار بریزید تا بخوره 

خدایا شکرت💖
آب انار شیرین هم براش درست کنید و بدین بخوره،خیلی خوب و بهانه گیریاش نهایتا دو سه روزه،که باید خودتو ...

شیر دوست نداره ولی شیر موز دوست داره بهش بدم اشکالی نداره؟

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

دختر من اخر بهمن دوسالش میشه و الان ده روزه ترک کرده و بقول باباش پاک پاکه

چکار کردی که ترک کرد من اردیبهشت دوسالش میشه از الان میخوام شروع کنم؟

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

فقط همین جواب میده شب بخوابونش پیش باباش خودت برو اتاق دیگه بخواب هرچقدرم گریه کرد تسلیم نشو روزم شیر نده من چند بار تسلیم شدم دیدم نمیشهدختر من شبی سه بار شیر می خورد تا صبح.دو سه شب گریه کرد و لجبازی کرد بعدش خوابید روزهم ندادم هروقت اومد بخوره بهش میوه و خوراکیهای دیگه دادم حتی شده بااینکه پاستیلم زیاد خوب نیست ولیهمونم بین خوراکیهادادم.البته بیشتر شیر و بیسکوییت یا موز که دخترم دوست داره دادم سیبم خوبه پفیلا درست کردم دادم خلاصه هروقت گفت شیر یه چیزدیگه بده .الانم بهشمیگم شیر میگه عیبه.البته روزی سه وعده شیر گاو حتما بهش میدم

اینجوری باشه شوهرم باید مرخصی بگیره من دلم نمیاد گریه کنه😓😓😓

نه عزیزم نهایتش شب قبل خواب یک ساعت لج و گریه کنه .منم چند بار قبل که شکست خوردم دلم نیومد ولی شوهرم این دفعه راضیم کرد ودرستم می گفت هر چی دیرتر باشه سخت تره شما می تونی بزاری عید دوسه روزه بگیریش تعطیلم هست شوهرت شب می تونه دیرتر بخوابه

2790
2778
2791
2779
2792