2777
2789
اینجوری باشه شوهرم باید مرخصی بگیره من دلم نمیاد گریه کنه😓😓😓

عزیزم سعی کن اصلا باهاش لج نکنی و ترکش هم نکن،کنارش باش،چون اگر کنارش نباشی خیلی ضربه میخوره از نظر روحی،شاید الان نشون نده،کنارش باش و باهاش بازی کن و هروقت گفت شیر،بگو تلخ شده ،شیر موز سبک درست کن و بگو بیا با هم بخوریم ،اینجوری خیلی بهتر قبول میکنه

من خودم شب تا صبح با دخترم بازی کردیم و تا بغض میکرد یه جوری حواسش و پرت میکردم،بعد از دو ساعت بلاخره از لیوان شیرش خورد و بلاخره خوابید،سه روز سراغ می‌گرفت تا دیگه بی خیال شد.

فقط خواهش میکنم اصلا تنهاش نزار با پدرش چون برای روحیه لطیف بچه خیلی سخت که هم شیر و و هم مامانش و با هم نداشته باشه،کنارش باش.

خدایا شکرت💖
عزیزم سعی کن اصلا باهاش لج نکنی و ترکش هم نکن،کنارش باش،چون اگر کنارش نباشی خیلی ضربه میخوره از نظر ...

پسرم همیشه به من چسبیده ببخشید دستشویی هم میرم گریه میکنه تا برمیگردم

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسرم همیشه به من چسبیده ببخشید دستشویی هم میرم گریه میکنه تا برمیگردم

تنتون سلامت،بچه منم تا دوسالگی وابسته بود ولی چون باهاش راه اومدم،وقتی از شیر گرفتمش خود به خود درست شد و مستقل شد.

خدایا شکرت💖
تنتون سلامت،بچه منم تا دوسالگی وابسته بود ولی چون باهاش راه اومدم،وقتی از شیر گرفتمش خود به خود درست ...

خدا کنه پسر منم اینجوری بشه دوست ندارم بچه ننه بار بیاد 🙈🙈

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐