2777
2789

با شوهرم بحثم شده،با هم قهر کردیم

به نظرم دیگه به درد هم نمیخوریم باید جدا بشیم

شام درست کردم ،نخورد،خودش رفت غذا برا خودش درست کرد

الان مشکلم اینه که خونوادم تو شهر ما نیستن،منو همسدم به خاطر کارمون اومدیم شهر دیکه ساکن شدیم

منم دلم نمیخواد دیگه تو این خونه بمونم،از طرفی اینجا بی کسم وسایلامو جم کردم ولی نمیدونم کجا برم

به نظرتون برم خوابگاهی پانسیونی جایی تا تکلیفم معلوم بشه؟

چون شاغلم نمیتونم برم شهرستان پیش خونوادم

بی کسی بد دردیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

صلوات بفرست عزیزم این چه فکریه

چرا بری آخه؟؟؟؟ 

یه کم قوی باش

چقد زود جا میزنی

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 

عزیزم زندگی بالا پایین داره

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!