دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوساله درگيرشم طفلك بچم يه دخترعموي كثيف داره كه همش دور و برشه و تا دخترم خوب ميشه باز از دخترعموش ميگيره خدا جاريمو لعنت كنه كه عرضه ي بچه داري هم نداره
واه آخه خود به خود ؟؟مطمعنی؟؟آخه شپشو از کسی می گیرن اصولا 🥵از داروخانه شامپو بگیر عزیزم قدیمیا می گفتن شپش برکته ان شالله برکت و روزی حلال میاد برات 😑
دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
من دوساله درگيرشم طفلك بچم يه دخترعموي كثيف داره كه همش دور و برشه و تا دخترم خوب ميشه باز از دخترعم ...
اخه از کثیفی نیس که