2777
2789
عنوان

شپش سر

273 بازدید | 39 پست

یک داروی قطعی معرفی کنید خسته شدم پسرم دائم سرش شپش میگیره😭😭😭

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوساله درگيرشم طفلك بچم يه دخترعموي كثيف داره كه همش دور و برشه و تا دخترم خوب ميشه باز از دخترعموش ميگيره خدا جاريمو لعنت كنه كه عرضه ي بچه داري هم نداره 

اسم بچشو گذاشتيم شپشو

مایع نرم کننده فراووون بزن و مدام تو حموم سرش رو شونه دندونه ریز بکش 

من واسه خواهرم همین کار کردم ج داد

با هیچ دارویی هم خوب نمیشد

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

واه آخه خود به خود ؟؟مطمعنی؟؟آخه شپشو از کسی می گیرن اصولا 🥵از داروخانه شامپو بگیر عزیزم قدیمیا می گفتن شپش برکته ان شالله برکت و روزی حلال میاد برات 😑

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
موهاش را از بیخ بزن 

میزنیم باز بعد یه مدت میبینم هست 

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
من دوساله درگيرشم طفلك بچم يه دخترعموي كثيف داره كه همش دور و برشه و تا دخترم خوب ميشه باز از دخترعم ...

وای جاری منم سه تا دختر داره الان تو سه ساله سر بچه هاش شپش داره نمیدونم چرا تمیز نمیشه همیشه خواهر شوهرام در حال شپش گرفتن سر دختراشن خیلیییی بده😖

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨
من دوساله درگيرشم طفلك بچم يه دخترعموي كثيف داره كه همش دور و برشه و تا دخترم خوب ميشه باز از دخترعم ...

اخه از کثیفی نیس که