2777
2789
عنوان

جدایی

314 بازدید | 20 پست

سلام. داستانم طولانیه هرکی میتونه راهنمایی کنه. من شش ساله ازدواج کردم دو سال عقد خوب بودیم و چند ماه اول زندگی بعد شوهرم چند مورد خیانت کرد از اونجا به بعد من خیلی ضربه خوردم و دائم بهش شک داشتم و متاسفانه اشتباهی ک کردم این بود ک ب جای اینکه تموم کنم همه چیزو ادامه دادم و بعد چند وقت انقد فشار روم بود ک خودمم بهش خیانت کردم و اونم فهمید. اینو بگم ک کلا شوهرم آدم کم محبتی بود من 26 سالمه و آدم احساسی هستم ولی خب ابراز علاقه ای نمیدیدم و خودمم دیگه ابراز نکردم تا کلا هردومون از هم سرد و دور شدیم یه دختر یه ساله دارم همسرم وقتی شماره تو بلاک لیستم دید گفت دیگه نمیخوام و فقط جدا بشیم نه منو زد ن بی احترامی فقط گفت جدایی الان دو روزه اومدم خونه پدرم ک فکر کنیم هردومون امروز اومد دوباره حرف زدیم انگار شک داشت ب جدایی میگفت میترسم پشیمون بشم ولی من دلم ب جداییه یکی اینکه میترسم اخلاق بعدش عوض بشه و اینکه قبلشم اصلا زندگی گرمی نداشتیم ی چیز دیگم ک گفت این بود ک اگه میخوای برگردی مهریه رو ببخش. موندم چ کنم فقط بخاطر دخترم کمک کنید

کاش بچه دار نمیشدین😕

دیگه هرکار دوست داشتید انجام دادین چ کمکی از ما برمیاد.خیانت هیچ توجیهی نداره.

در باره برگشتنتم حس من میگه میخواد اینجوری وارد بشه ک مهریه رو ببخشی بعد طلاقت بده و مهریه هم نده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نننن مهریه نبخشا بعد میزنه بیرونت میکنه دستت ب هیجا بند نیس

چیکار کنم جدا بشم؟ بچم خیلی ضربه میخوره؟ آدم هستم ک میتونم رو پای خودم وایستم و قرار. شد اگه بخوایم جدا بشیم حضانت و من بگیرم و نفقه بده و تا حدی از مهریه و رهن ی خونه. اگه نبخشم و بخوام زندگی کنم فکر کنم قبول نکنه میگه خیانت کردی حداقل این کارو بکن در حقم

همه اش ک اشتباه بوده زندگیت 

هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه

...

من هزاااار بار پیامهای عاشقانه میدم تا یبار اون پیام بده

جدیدا بهتر شده و راه افتاده

تو خودت باید رابطتونو قوی میکردی 

.

. من دوماه بعد عقد خیانت چ خیانتی هم دیدم 

با دوست دخترش صحبت میکردیم راجع ب همه چی خبر داشت حتی من کی  آب خوردم همه چی میدونست دوست دخترش 

عزت و ذلت هر کسی دست خودشه
همه اش ک اشتباه بوده زندگیت  هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه ... من هزاااار بار پیامها ...

حرف عاشقانه هیچی کلا همراهم نبود نه بازار نه بیرون نه تو دوران بارداری فقط تنها کاری ک میکرد خرجمونو میداد 

چیکار کنم جدا بشم؟ بچم خیلی ضربه میخوره؟ آدم هستم ک میتونم رو پای خودم وایستم و قرار. شد اگه بخوایم ...

خیانت کردی در جواب خیانت اونم همچین پاک نیس ی چند وقت جدا باش نذار بچه را ببینه پشیمون میشه خودش

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همه اش ک اشتباه بوده زندگیت  هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه ... من هزاااار بار پیامها ...

من خودمو نجات دادم شوهرم رو کشیدم سمت خودم

ب حدی بود ک دوست دخترش زنگ میزد میگفت ی هفته هست هیچی نخوردم 

ولی خداروشکر شوهرم زندگی با منو میخواست

منم خیلی زیاد کوتاه اومدم شش ماه بعد جداییشون شوهرم ماموریت بود ب من زنگ میزد میگفت امروز زنگ زده فحشش دادم

الان شوهرم روش قسم میخورم انقدر ک از من محبت دید و جاهایی ک لازم بود باهاش سرسنگین میشدم

من خودمو نجات دادم شوهرم رو کشیدم سمت خودم ب حدی بود ک دوست دخترش زنگ میزد میگفت ی هفته هست هیچی نخ ...

کوفت بخوره😂😂😂 ب جهنم ک چیزی نخورده

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیانت خودش به چشمش نمی‌یاد کم اهمیت جلوه میده 

نکن خواهر کاری نکن پشیمون بشی 

میره ی زن دیگه میگیره 

بچه اش رو هم میبره زندگی خوبی راه میندازه

زن جدیدش هم محبت میکنه بهش جبران همه کارهایی ک تو نکردی واسش میکنه