2777
2789
اوه شما که میگی آینده..پس میتونی یک سالم صبر کنی پس نگرانی نداره چون قیمت اینجوری نمیمونه حداقل یک م ...

من غصه بابامو میخورم چیزی نمیگه 

میتونست الان تو ارزونی طلا بخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن این ۱۴ سال بابام شبانه روز کنارم نبوده رفته کار کرده قسط پرداخت کردیم ..حالا ی ساله داره واسه ایند ...

خودخواه نباش عزیزم اول که اگه برا آینده ت هست بدون  طلا طولانی مدت مثلا چن سال همیشه میره بالا می نگران نباش و بگو خداروشکر چهارتا جوون میتونی حلقه بخرن برا زنشون و...نگران نباش این روزا هر کس یجور ضرر کرده یکی ماشین یکی پول یکی بورس یکی طلا و...تو ایران فعلا دارن جیب ملت رو میزنن حداقل طلا تو خونه ت پیش خودت هست و شک نکن طولانی مدت قیمتش بالا میره اما بورس و ملک و ماشین و دلار به این راحتی ها جبران نمیشا

من غصه بابامو میخورم چیزی نمیگه  میتونست الان تو ارزونی طلا بخره

نه عزیزم غصه نخور تنتون سالم باشه اینچیزا ارزش غصه خوردن نداره.بعدم شما الان قصد فروش ندارین ک پس صبر کنین اینجور نمیمونه و سود خودشو داره بعد ها انشاءالله ❤️

ارزونیای اینجا عین رژیم گرفتن عمه منه

دو کیلو کم میکنه ماه بعد ده کیلو میاد روش

بابا جان ما ثبات میخواااایم  هر روز تنش

هر روز استرس

مام از خدامه ارزون بشه ولی پایدار و روی اجناس دیگه ناثیر بزاره

نه عزیزم غصه نخور تنتون سالم باشه اینچیزا ارزش غصه خوردن نداره.بعدم شما الان قصد فروش ندارین ک پس صب ...

صبر کردنش اوکیه غصه اینو میخورم چقد ضرر کردیم اگ الان میخریدیم بهتر بود

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز