2777
2789
عنوان

ی سؤال

161 بازدید | 36 پست

بعد از بلوغ بینی کوچیک تر میشه؟ قیافه تغییر میکنه؟ 

آخه آجی من الان خوشگله عکسای قدیمیشو دیدم دماغ خالی بود😐😂

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دقیقاااا منم بینیم خیلی کوچیک تر شده از بعد از بلوغم

خدا کنه مماغ منم کوچیک شه کل صورتم خوبه ولی این گند زده😐🌠😂

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

دماغ کوچیک نمیشه، بلکه تو سن بلوغ ی سری اعضا زودتر رشد میکنن و بیشتر تو دیدن، بعضیاشون گوشاشون زودتر رشد میکنه بعضیا دماغشون، بعد ک سنشون بیشتر میشه بقیه صورتشون هم بزرگ میشه، و متعادل میشن

دماغ کوچیک نمیشه، بلکه تو سن بلوغ ی سری اعضا زودتر رشد میکنن و بیشتر تو دیدن، بعضیاشون گوشاشون زودتر ...

از زندگی نا امید شدم😐🌠

خدا کنه مماغ منم کوچیک شه کل صورتم خوبه ولی این گند زده😐🌠😂

این تغییر دماغی در پسرها خیلی به چشم میزنه ولی نمیدونم چرا بعدا کوچیک نمیشه؟🤔

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
این تغییر دماغی در پسرها خیلی به چشم میزنه ولی نمیدونم چرا بعدا کوچیک نمیشه؟🤔

😐🌠

منم مشکلم همین بود ولی الان خیلی راضی هستم غصه نخور درست میشه😍👌

جان جان به امید زیبایی بعد از سن بلوغ😎🌠😂😂