2789
عنوان

ی سؤال

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 36 پست
جدا؟ درمان شدید؟ بیمارستان یا خونه

خلاصشو بگم بار اول بدون علائم بودم وکلا چون یه جراحی کوچولو داشتم دکتر گفت باید تست بدی خون دادم مثبت شد فرستادن مخاط البته اوایل بار اول رایگان بود باردوم ۵۰۰هزینه بود منم چون دیدم مشکل ندارم ۵روز بعد با کدملی آبجیم رفتم مجدد تست دادم که منفی بود ذهنم درگیر شد وگذاشتم از تست اول ۱۴روز بگذره باز رفتم با کدملی خودم هزینه کردم هنوز مثبت بودم ودوروز بعد با کدملی خواهرم منفی شدم خلاصه گفتم بیخیال وسه ماه بعدش واقعا تمام علائما اومد سروقتم حس بویایی وچشایی هم رفت رفتم دکتر گفت برو نمیخواد تست منفی هستی😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیفت دیگه سلیقه ایه

اوهوم (حالا کسی نی بم بگه تو ی آمپول میخوای بزنی قیامت به پا میکنی بری لیفت بینی😐🌠) 

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
خلاصشو بگم بار اول بدون علائم بودم وکلا چون یه جراحی کوچولو داشتم دکتر گفت باید تست بدی خون دادم مثب ...

الان چی خوب هستید؟

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)