2777
2789
عنوان

انتظار زیادیه؟

87 بازدید | 11 پست

پریروز چهل خواهرشوهرم بود. به نظرتون اینکه از خانواده م توقع دارم شوهرم رو از عزا دربیارن انتظار زیادیه؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر قبلا تو مراسم های مشابه شما و همسرت دلسوز خانواده ات بودین و اونا رو از عزا درآوردی، انتظار زیادی نیست در غیر این صورت اگر فقط توقع داری، آره انتظار زیادی هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

انتظار کلا ادمو بی دفاع میکنه  شاید حواسشون نیس اگه خیلی برات مهمه مزه دهنشون رو بچش

حواسشون که حتما هست. فکر میکنن برا شوهرم مهم نیست

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
اگر قبلا تو مراسم های مشابه شما و همسرت دلسوز خانواده ات بودین و اونا رو از عزا درآوردی، انتظار زیاد ...

از وقتی ازدواج کردیم خداروشکر موردی پیش نیومده

انتظار زیادی نیست نه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بستگی به رابطه تون داره اگه برات مهمه خودت بهشون بگو یه پیرهن بگیرن بیارن 

اگه خودم بگم اونوقت حس خوبی ندارم