2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای قرنطینه باعث شدکه قدرچیزای خ ساده یااینکه چیزی که اصلاتصورش رونمیکردیم روبدونیم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

روزهایی که به نشان میدهد ، چقدر از لحظه های زندگی رو با یکدیگر گذراندیم بدون اینکه کمی به فکر این باشیم که شاید روزی این دیدو بازدید ها و ملاقات ها کم و حتی غیر ممکن شوند ، روزهایی که به ما نشان میدهند هر لحظه از زندگی را باید زیست 

این روزهای قرنطینه فرصت خوبی بود برای انجام بعضی کارها ،مثل خوندن کتاب یا گوش کردن کتاب صوتی ،برای این که تحرک کمتر شده و بیشتر خونه هستیم بهتر هست که صبح حداقل ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورزش کنیم و همين طور بايد قدر اون روزهایی اين ویروس لعنتی نبود رو بدونیم و چون دنیای بدون مریضی خیلی قشنگه، کاش زودتر این ویروس بره باز بتونیم بریم مسافرت،شهر بازی ،

ما بی‌درنگ ننشسته و از همین روزها نهایت استفاده را میکنیم 

فکر و مشغله را کنار گذاشته و میتوانیم به دنیای زیبای کتابها سوق پیدا کنیم ، چقدر زیباست ک زمانی پیدا شده ک میتوانیم در دل کتابها برویم و به علم و اندیشه ی خود بیفزاییم