2777
2789

نامزدم یک ماه آموزشی دزفول بود الان افتاده شهر خودمون.کلی دعاکرده بودم که کنار خودم باشه.(عقد نیستیم) دوست پسرمم نیست هی نگید خواهشا 

نامزدیم

حالا الان که افتاده شهر خودمون تنبلی میکنه نمیره هرروز از پزشک گواهی میگیره میبره بهش میگم تنبلی نکن برو بزار به خیر بگذره گوش نمیده

به نظرتون چی بهش بگم که قشنگ گوش کنه از فردا بلند شه بره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت فهمیدی چجوری میشه نظر یه مرد رو عوض کرد به منم بگو

بخدا خسته میشه آدم از دستشون به بچه یه چیزی بگی گوش میده ولی این مردا نه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
خب چرا اصرار داری بره

بخاطر اینکه اگه نره اضافه خدمت میخوره هر یک روز سه روز اضافه داره و اینکه با کلی دعا افتاده شهر خودمون ببینن منظم نیست جاشو عوض میکنن بدتر میشه

برای عقدمونم بابام میگه حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشه

ببخشید ولی چرا با سرباز نامزد کردی ؟ 😐✋🏻

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
وااااا بیخیااال بزار راحت باشه و دودر کنههه

امکانش هست ببینن بی نظمه جاشو عوض کنن بندازن راه دور؟

ببخشید ولی چرا با سرباز نامزد کردی ؟ 😐✋🏻

بخاطر اینکه قبل ازینکه سرباز باشه نامزد کردیم ولی برای عقد پدرم گیر داده تا سربازی نرفته نمیزاره