2777
2789

شایدم حامله ای بیبی چک بزنکو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان کیست دارم درد تخمدان وکمر درد بی نظمی پریود البته علایم کیست ممکنه متفاوت باشه

درد تخمدانت داعمه؟یا گاهی هست

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

من چونم چندتا موی زبر درآورد، ریزش مو. پریود نامنظم. آخرین بارم خونریزیم قطع نمیشد که رفتم سونو فهمیدم کیست دارم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
شایدم حامله ای بیبی چک بزنکو

عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دقيه خط كنترلشو صورتي خيلي خيلي كم رنگ نشون داد گيج شدم 

عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دق ...

بازم امتحان کن یا برو ازمایش بده من ۶ روز بعده تاخیرم منفی بود ولی چند روز بعدش مثبت شد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من چونم چندتا موی زبر درآورد، ریزش مو. پریود نامنظم. آخرین بارم خونریزیم قطع نمیشد که رفتم سونو فهمی ...

من نه مو در اوردم نه پريوديم نامنظم بوده هيچ وقت الان اولين باره كه پري نمياد

عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دق ...

بنظرم برا تشخیص اینکه کیست تخمدان دارید یانه فقط برید دکتر

علائمش تو هرکس متفاوته.بعضیا چاقی،نامنظمی،ریزش مو،رویش مو زائد چونه و سینه و شکم و..

بازم امتحان کن یا برو ازمایش بده من ۶ روز بعده تاخیرم منفی بود ولی چند روز بعدش مثبت شد

به نظرت اگه عصر برم سونو شكمي بدم اگر كيست باشه يا باردار باشم نشون ميزه؟

انشالله بارداری ...زیاد امیدوار نباش تو ذوق بخوره من کیست دارم بی بی چک گاهی مثبت میشد بعد یه ساعت هاله میفتاد😥...کلومیفن خوردم منم نشد دکتر گفته باید وزنم بیاد پایین  

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
به نظرت اگه عصر برم سونو شكمي بدم اگر كيست باشه يا باردار باشم نشون ميزه؟

اره نشون میده