جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دقيه خط كنترلشو صورتي خيلي خيلي كم رنگ نشون داد گيج شدم
عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دق ...
بازم امتحان کن یا برو ازمایش بده من ۶ روز بعده تاخیرم منفی بود ولی چند روز بعدش مثبت شد
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزيزم ديروز دو تا بي بي زدم ساعت يازده صبح يكي كه اصلا خط كنترل هم نداشت يكي ديگشم بعد از سه چهار دق ...
انشالله بارداری ...زیاد امیدوار نباش تو ذوق بخوره من کیست دارم بی بی چک گاهی مثبت میشد بعد یه ساعت هاله میفتاد😥...کلومیفن خوردم منم نشد دکتر گفته باید وزنم بیاد پایین
خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
به نظرت اگه عصر برم سونو شكمي بدم اگر كيست باشه يا باردار باشم نشون ميزه؟
اره نشون میده