سلام دوستان. من شنیدم این ذکر خیلی مجربه و واقعا تاثیر گذاره. تا چهارده روز روزی 1000تا این ذکر رومیگیم. اگه کسی میخاد شرکت کنه جواب بده که چندتامیتونه انجام بده. تا چهارده روز اینجا درخدمتم. هرروز جداگانه بیاین بگین چندتامیخونین. امروز خودم 200تامیخونم.شماهم هرچندتا واسه امروز میخونین جوابموبدین. ان شاءالله همه حاجت روا بشن
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه ❤❤ طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
دوستای گلم پس همینجور که دوستمون بستنی گفتن تاده روز میخونیم روزی 1400تا.هرروزهم بیاین بگین که چقدرمیخونین
چشم حتما اسامی رو لیست کنید که هرکسی با اسامی دعا کنه. چندسال پیش تو نی نی سایت با اسامی بود،همه ب ...
آخه خیلی استقبال نکردن. امروز به هزارتاهم نرسید. اینطورکه مشخصه لغومیشه این ختم