من برای شوهرم طلا فروختم قرار شد هر ماه بهمقسط بده ولی نمیده هی میپیچونه به نظرتون چیکارکنم اصلا اعصابم خورده فعلا دارم با زبون خوش میگم به نظرتون قهر کنم جواب میگیرم؟
تازه یه بارم النگویی که برای تولدم خریده بود که موقع فروش گفتم میذارم حسابم ، گفت بده به من بهت سود میدم از بانک هم بیشتر بنداز قلکت ، پولتم هروقت خواستی میدم ، پول قلکو ازم قرض گرفت گفت میدم نداد ، اون پول النگو رو هم نداد ، همشم میگه از سهامایی که برات خریدم بهت سود میدم ولی میدونم دروغ میگه گفتم من باور نمیکنم
حالا خوبه مجردی نبوده.مال منم عروسی و ی مقدار از مجردی بابت ماشین🤢
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
اخه پول داره میپیچونه بعدشمبرای اینکه فشار نیاد گفتم ماهی ۱.۵ بده همه ی خرجمونم با پدرشوهرمه ما فقط ...
خب نمیدونم خودت قلقش رو پیدا کن ولی ب نطرم باقهر کاری درست نمیشه نهایت ی مدت خودتو سنگین بگیر متوجه بشه دلخوری
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
تازه صدبار الکی گفته خونه میخرم میزنم به نامت ، که مثلا دوست داشتنشو ثابت کنه ولی دروغ میگفت منم بهش گفتم حرفاتو باور نمیکنم قبلا این همه بهم دروغ گفتی ،
دلممیخاد موهاشو دونه دونه با موچین بکنم باورت نمیشه در این حد دارم حرص میخورم اینا خانوادگی رامبشو ...
چرا خواهر جان باید قلقشو بدست بیاری بعدا ببین چجوری رام میشن
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...