2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
ن قهر نکن اون اگر بخواد بده ک با چرب زبونی بهتر میده اگرم نخواد بده ک قهر کنی بدتر لج میکنه ب نطرم ب ...

اخه پول داره میپیچونه بعدشم‌برای اینکه فشار نیاد گفتم ماهی ۱.۵ بده همه ی خرجمونم با پدرشوهرمه ما فقط گاهی لباس میخریم همینم نمیخاد بدا بیشعور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه یه بارم النگویی که برای تولدم خریده بود که موقع فروش گفتم میذارم حسابم ، گفت بده به من بهت سود میدم از بانک هم بیشتر بنداز قلکت ، پولتم هروقت خواستی میدم ، پول قلکو ازم قرض گرفت گفت میدم نداد ، اون پول النگو رو هم نداد ، همشم میگه از سهامایی که برات خریدم بهت سود میدم ولی میدونم دروغ میگه گفتم من باور نمیکنم 

ن بابا پول میاد دستش ولی همش خرج کافه در دوررش‌میشه اینقد درآمد داره ولی نداریم یه دست لباس درست درم ...

یکم بهش فشار بیار خرجتو ببر بالا خیلی بهشون خوش میگذره ظاهرا پس😐

طلا عروسی باهاش ماشین خرید

حالا خوبه مجردی نبوده.مال منم عروسی و ی مقدار از مجردی بابت ماشین🤢

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
من هفتاد میلیون طلا دادم بهش قرار شد بیست پنج تومن بده هرکاری دلم بخواد بکنم باهاش هه زهی خیال باطل& ...

وای ماله من اونقد نیست همش ۸ ملیونه ۷۰ داده بودم قطعن الان تو بهشت زهرا بودم

اخه پول داره میپیچونه بعدشم‌برای اینکه فشار نیاد گفتم ماهی ۱.۵ بده همه ی خرجمونم با پدرشوهرمه ما فقط ...

خب نمیدونم خودت قلقش رو پیدا کن ولی ب نطرم باقهر کاری درست نمیشه نهایت ی مدت خودتو سنگین بگیر متوجه بشه دلخوری

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
تازه گفت خونه میخرم بعدشم طلاهاتو میخرم ولی همش دروغ بود حرف مردها باورنکن مرد راستگو کم هست 

وای یعنی رفت؟؟اخه ماله من زیادم نیست سر همینم گشتد بازی در میاره

مرد دروغگو رو باید رام کرد دیگه همشون تو ذاتشون نیست کع 

دلم‌میخاد موهاشو دونه دونه با موچین بکنم باورت نمیشه در این حد دارم حرص میخورم اینا خانوادگی رام‌بشو نیستن

دلم‌میخاد موهاشو دونه دونه با موچین بکنم باورت نمیشه در این حد دارم حرص میخورم اینا خانوادگی رام‌بشو ...

چرا خواهر جان باید قلقشو بدست بیاری بعدا ببین چجوری رام میشن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...