2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم خیلی علاقه به زن دوم شدن داشت و همش توجیه میکرذش 

آخه یه مدت گفت ازدواج کردم.

دوباره تاپیک درباره خونه پدریش زد

واسم سوال بود چیشد؟

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
آخه یه مدت گفت ازدواج کردم. دوباره تاپیک درباره خونه پدریش زد واسم سوال بود چیشد؟

نمیدونم کلا نرمال نبود 

یه بار تاپیک زده بود تو مسجد یه خانم که خیلی معلول بود ام اس داشت برای شوهرش خواستگاریش کرده بود همه میگفتن نکن اینکارو اون زنه داغون میشه میگفت زنه خودش میگه من دیگه رفتنی ام تو زن شوهرم شو و...

یه مدت دیگه تو تاپیک دیگران همش از زن دوم شدن دفاع میکرد بخاطر سن بالا بودن دخترا

من تمام تاپیک های کلینتون میخوندم 

ایشون یه دختر از خانواده سطح پایین بودن که پدرشون معتاد مادرشون مریض و برادرشون معتاد و دختر باز بودن 

البته تقصیر خودش نبود که داخل همچین خانواده ای هست

توهم داشت همیشه دنبال مرد زن دار و صیغه شدن بودن

یه بار تاپیک زد بعد از چندسال یکی از استاداش که متاهل بود دیده بود و صیغش شده بود

یه بار تاپیک زد با مردی که طلاق گرفته نامزد کرده و رفته خونه اون آقا و اون آقا بهش نزدیک شده و ایشون حالش بد شده و نامزدیش به هم زد 

یه بار یهویی تاپیک زد با یه مرد که طلاق گرفته و یه دختر کوچیک داره وخیلی سرشناس هست و وضع مالی خوبی داره ازدواج کرده و بعد گفت اون آقا اصلا برای رابطه سمتش نمیاد و به همین خاطر هنوز یکسال از ازدواجشون نگذشت وجدا شد

چندبار تاپیک زد دوستم عاشق مرد متاهل شده

کلا دنبال نیاز جنسی بود وچشمش دنبال مرد متاهل بود

مطمین باشید ازدواج نکرده بود فقط در توهماتش به سر می برد

خداکمکش کنه

من تمام تاپیک های کلینتون میخوندم  ایشون یه دختر از خانواده سطح پایین بودن که پدرشون معتاد ماد ...

ای وای چ تنوع تاپیکی واقعا خیالپردازی میکرده 

بله متاسفانه احتمالا تو مشکلات زیادی بزرگ شده خدا کمکش کنه

من تمام تاپیک های کلینتون میخوندم  ایشون یه دختر از خانواده سطح پایین بودن که پدرشون معتاد ماد ...

منم همه این تاپیکارو خونده بودم.

واقعا وقتی نذارن تاپیکا حذف شه معلوم میشه تعدد شخصیت افراد

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

آره و در کنارش تاپیکهای عجیبش در مورد اسلحه و کالیبرهاشون و فشنگهای مورد علاقش....از همه عجیبتر یکبار من نه با اون بلکه با یکی دیگه در مورد صی غه داشتیم صحبت می کردیم، یک دفعه برگشت به من نوشت خیلی بی شعوری و نی نی یار هم لایکش کرد!!!!!!!!! اشتباه هم نبود چون در جوابش با عزیزم و جانم و قربونت برم نوشت که اعصاب خودتو خرد نکن از شما بیشتر انتظار دارم .....