2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من تمام سعیم رو کردم دیگه چی کار کنم ای بابا

ببین باید افکار بزرگ شن تو موقعی میتونی بخریش ک یا بتونی درصت رفتار کنی و اونا بهت همچین اجازع ای بدن که شاید به اون تعقل برصی دیگ صگ نخوای اصا و یاام براش تلاش کنی و وایصی تا کمی زندگیت رو دصت خودت بچرخه و خودت واصه خودت تصمیم بگیریش

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
کی اون اتفاقی که منتظرشم میوفته؟

خیلی دور نیصت نمیگم سه چهار ماه اینده ولی بیشتر از ۱صال و نیم ام نیص

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
پس از راه اول برو من اینجوری گربه دار شدم 😁

نه مامان بابام اینطوری نیستن): تا وقتی خاهرم ازدواج نکرده نمیگیرم نازایی میگیره میگه تو گربه اوردی نازایی گرفتم بخدا من میدونم مو گربه نازایی نمیاره اینا افکارشون هست دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز