بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :) خدامو دوص دارم :) دور و نزدیک از دین:) ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:) دیه ی آدم چقدع:) صی ۱۰۰میلیون؟:) آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :) کهـ قد خدام بخوامش؟:) کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:) نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:) خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حص ام بهم گفت ندارع و نمیشه وجود نداره باید خودت بخوای تا بهش برصی ولی به این زودیام فک نکنم
بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :) خدامو دوص دارم :) دور و نزدیک از دین:) ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:) دیه ی آدم چقدع:) صی ۱۰۰میلیون؟:) آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :) کهـ قد خدام بخوامش؟:) کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:) نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:) خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
😐حس ششم ندارم ولی میدونم تا مخ مامان باباتو نزنی نمیخرن
یه چند وقت دختر خوبی باش همه کارا رو انجام بده خوببب ک راضی شدن و دلشون نرم شد ازشون بخواه راه دومم اینه ک حالت افسرده هارو بگیری هیچی نخوری گریع کنی تا سگ بخری (رو همه مامان باباها اثر نداره)
حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭) ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭) ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((: