2777
2789
عنوان

کمر درد و دل درد در هفته 6 طبیعیه ؟

189 بازدید | 20 پست

خانوما کمرم درد میکنه و دلم هم گاهی زیر دلم ولی بیشتر کمرم  به سمت دنبالچه درد میکنه و منقبض شده و معده درد هم  گاهی پشت و قفسه سینه ام درد میگیره . بارداری قبلیم این علائم رو نداشتم . اینا از علائم سقط نباشه یه وقت .کسی بوده تجربه منو داشته باشه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجیم گفت دکتر بهم گفته اگه توی بارداری یه ورت کامل سیاه شدهربلایی سرت اومد باز نگران نباش چیزی نیس بارداریه دیگه با دردسر و استرس تموم میشه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
اره عزیزم طبیعیه منم تا هفته ۱۰ هم داشتم هفته های اول که نمیدونستم باردارم فکر میکردم میخوام پریود ب ...

برام عجیبه که ب ا س ن م درد میکنه کمرم پایینش  خیلی گرفته 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
مگ هفته ۵ هستم این علایمو دارم

منم دقیق نمیدونم 5 و 6 هستم .هنوز سونو نرفتم . تا حالا خدا رو شکر سابقه سقط نداشتم ترسیدم گفتم نکنه از علائم سقطه .

ابجیم گفت دکتر بهم گفته اگه توی بارداری یه ورت کامل سیاه شدهربلایی سرت اومد باز نگران نباش چیزی نیس ...

یا خدااااااااا کبود و سیاه شه    خدا نکنه . ولی من خوندم ب ا س ن و کمر خیلی مهمه باید جدی بگیریم 

اگه زیر شکمت درد میکنه یا لکه بینی دیدی به دکترت بگو.

لکه بینی ندارم . 

منم دقیق نمیدونم 5 و 6 هستم .هنوز سونو نرفتم . تا حالا خدا رو شکر سابقه سقط نداشتم ترسیدم گفتم نکنه ...

منم سونو نرفتم گفت سه هفته دیگه بیا 

فولیک اسید هم ۰/۸ میخوردم قبل بارداری گفت همونو ادامه بده 

نگرانم

منم سونو نرفتم گفت سه هفته دیگه بیا  فولیک اسید هم ۰/۸ میخوردم قبل بارداری گفت همونو ادامه بده ...

والاه من گذاشتم یه ماه دیگه یعنی 29 بهمن فکر کنم هفته 9 و 10 شم . گفتم قشنگ اون موقع برم که قلب تشکیل شده باشه و الکی مثل قبلیم استرس نکشم

فولیک چند میخوری؟ قبل بارداری چکاپ خون دادی؟

چکاپ خون چیه ؟ قبل از بارداری رفتم برام آزمایشات و چکاپ و پاپ اسمیر رو گرفت 

فولیک چند میخوری؟ قبل بارداری چکاپ خون دادی؟

فولیک فکر کنم 1 میلی گرم یا شاید 10 .