2777
2789
عنوان

شام

303 بازدید | 53 پست

خانوما شما برید خونه یکی از فامیلای درجه یک برای کاری دو سه روز بمونید که رفت و امدهای نزدیکم دارین ولی صابخونه خودش شام نخوره به شما بگه چیزی برات درست کنم چیزی میگید؟ دارم از گرسنگی میمیرم خودشون چیزی نمیخورن شبا منم روم نمیشه بگم برا من چیزی درست کنی با میوه و آب خودمو سیر میکنم

کارش ک زشته. اما شاید شرایط مهمون ندارن و میخوان اینطوری زود تر بری. 

خودت بیرون رفتی چیزی بخر بخور ضعف نکنی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این نوع موارد سریعا ترک محل مورد نظر و اقامت در یک مسافر خونه مهمانپذیر و یاهتل و یا یک منزل و حمله به نزدیک ترین غذاخوری چون شکمم از هر چیزی برام واجبه

😁😁😆😆😆دور از خنده خب اگه فامیل درجه یکه اخلاقشونو که میدونستی نباید میرفتی حالا رفتی خودت پاشو یه چیزی درس کن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
کارش ک زشته. اما شاید شرایط مهمون ندارن و میخوان اینطوری زود تر بری.  خودت بیرون رفتی چیزی بخر ...

منم دیگه صبح دارم میرم خودمم تنها بودلااقل نکفت ی تخم مرغ درست کنم باهم بخوریم فقط گفت شام چی میخوری

میزبان باید خودش درک داشته باشه همه که مثل اونا نیستن  با شوهرت شب ها برو شام بیرون بهشون هم چیزی نگو این طور که معلومه مقداری خونسرد تشریف دارن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
منم دیگه صبح دارم میرم خودمم تنها بودلااقل نکفت ی تخم مرغ درست کنم باهم بخوریم فقط گفت شام چی میخوری

چ کار زشتی کرده. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نمیتونی یع چیز سفارش بدی واست بیارن؟؟

نه خب زشته وگرنه از خدامه من میگم خودش بگه حتی ی لیوان شیر و خرما گرم کنم باهم بخوریم و اینا هیچ نمیگه گفت اگه تو میخوری برات کوکو درست کنم منم تنهایی وقتی اونا نمیخورن روم نمیشه بگم برا من پاشو آشپزی کن