2777
2789

من اینجا چندنفرو دیدم نتیجه گرفته بودن

درمان معروف زیره و عسل رو انجام داده بودن. جزئیاتش یادم نیست سرچ کن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حتما برو آخرین تاپیک منو کامل بخون 

ببخشید برا تحرک اسپرم هم دارن؟تله پول نباشه واقعا خوبه؟چقدر مشاوره اول رو میگیره

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
ببخشید برا تحرک اسپرم هم دارن؟تله پول نباشه واقعا خوبه؟چقدر مشاوره اول رو میگیره

فقط یکبار واسه همیشه ازتون ی مبلغ جزیی میگیره ،قبلش هم ی مشاوره رایگان و مشکلت رو میگی و بهت میگه که پکیج واستون خوبه یا نه بعد اگه پکیج رو  خواستی هزینه رو پرداخت میکنی 

فقط یکبار واسه همیشه ازتون ی مبلغ جزیی میگیره ،قبلش هم ی مشاوره رایگان و مشکلت رو میگی و بهت میگه که ...

میشه بگی هزینه مشاوره اول چقدره؟واینکه داروهاش و حلواش بد مزه است؟اخه یبار من طب اسلامی رفتم داروهاش بد بود ولش کردم

میشه بگی هزینه مشاوره اول چقدره؟واینکه داروهاش و حلواش بد مزه است؟اخه یبار من طب اسلامی رفتم داروهاش ...

گلم هزینه ارسال پکیج و مشاوره ۲۰۰ تومن که بیشتر مواقع تخیف میزارن ،مثلا من ۱۱۰ دادم و با همون صد و ده تومن الان ۵ ماه گذشته و همچنان من مشاوره میشم و جواب سولاتم رو میدن ،تهیه پکیج با خودتون نه اتقاقا حلوا و معجون خیلی طعم خوبی دارن ،دارو ها که ی سری مکمل و تقویتی هستش و در کل چیزی نیست که اذیت بشید 

گلم هزینه ارسال پکیج و مشاوره ۲۰۰ تومن که بیشتر مواقع تخیف میزارن ،مثلا من ۱۱۰ دادم و با همون صد و د ...

مرسی گلم که جواب دادی

سلام مراقب افراد طب سنتی و غیره غیر پزشک و مجوز در فضای مجازی باشید حتما بپرسید شما پزشک هستید نظام پزشکی داری چون گزارش های زیادی از عوارض شدید و حتی مرگ از افراد غیر پزشک و بدون مجوز دیده شده با جان و سلامت خود و نوزاد بازی نکنید