درمان معروف زیره و عسل رو انجام داده بودن. جزئیاتش یادم نیست سرچ کن
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
ببخشید برا تحرک اسپرم هم دارن؟تله پول نباشه واقعا خوبه؟چقدر مشاوره اول رو میگیره
فقط یکبار واسه همیشه ازتون ی مبلغ جزیی میگیره ،قبلش هم ی مشاوره رایگان و مشکلت رو میگی و بهت میگه که پکیج واستون خوبه یا نه بعد اگه پکیج رو خواستی هزینه رو پرداخت میکنی
میشه بگی هزینه مشاوره اول چقدره؟واینکه داروهاش و حلواش بد مزه است؟اخه یبار من طب اسلامی رفتم داروهاش ...
گلم هزینه ارسال پکیج و مشاوره ۲۰۰ تومن که بیشتر مواقع تخیف میزارن ،مثلا من ۱۱۰ دادم و با همون صد و ده تومن الان ۵ ماه گذشته و همچنان من مشاوره میشم و جواب سولاتم رو میدن ،تهیه پکیج با خودتون نه اتقاقا حلوا و معجون خیلی طعم خوبی دارن ،دارو ها که ی سری مکمل و تقویتی هستش و در کل چیزی نیست که اذیت بشید
افراد بسیاری به حرف های مجازی و یا غیر پزشک و عطار و سنتی بدون مجوز مراجعه کردند برای درمان بارداری و متاسفانه نتیجه معکوس داده با کلی هزینه و مایوس شدن
سلام مراقب افراد طب سنتی و غیره غیر پزشک و مجوز در فضای مجازی باشید حتما بپرسید شما پزشک هستید نظام پزشکی داری چون گزارش های زیادی از عوارض شدید و حتی مرگ از افراد غیر پزشک و بدون مجوز دیده شده با جان و سلامت خود و نوزاد بازی نکنید