2777
2789
عنوان

۴ هفتمه داره سقط میشه بنظرتون

358 بازدید | 46 پست

۴ روز از پریودم گذشته بود رفتم بتا دادم ۳۲ بود از فرداش خونریزی کمی داشتم از شانس گندم افتاد به تعطیلات بعد دو روز بازم آزمایشمو تکرار کردم از ۳۲ شده بود ۹۴ رفتم یه دکتر زنان که تازه اومده بود شهرمون دکتره گفت دو روز دیگه بازم تکرار کن هیچ دارویی هم نداد خونریری من قطع بشه بعد دو روز خونریزی من شدت گرفت حالا امروز بعد دو روز بازم بتا دارم توی دو روز از ۹۴ شده ۱۰۰ بنظرتون داره سقط میشه ؟؟ دکتر خودم سونو نوشت رفتم دادم قراره فردا آماده بشه 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش اگه به موندن باشه که میمونه خیلیا اوایل خونریزی دارن خودمم داشتم ولی بعد ۱۲ هفته قطع شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

تغییرات بتا خیلی کمه

یا داره سقط میشه یا خارج رحمی هسد

سونو را پشت گوش ننداز

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
نه بعضی وقتها خونریزی هستش چرا دکتر شیاف نداد بعد مگه جواب سونو را همون موقع نمیدن

شیاف تا قبل اینک قلب جنین تشکیل نشه نمیدن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
اگه سقط بشه ک درجا پایین میاد تو ک داری بالا میری باید شیاف بزاری میزاری دیگه

تا قبل از تشکیل قلب نباید شیاف استفاده کنه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
تو دو روز باید دو برابر بشه ولی مال من ۶ تا رفته بالا تو دو روز

من چندماه پیش سقط داشتم.

هفته چهارم بودم.

اول بی بی چکم مثبت پررنگ شد، آزمایشم فرداش مشکوک شد، ۲روز بعدش تکرار کردم باز گفتن مشکوکه،تیتر دادم عددش شده بود۱۸، دوروز بعدش شد۲۰. دوروز بعدش شد ۳ونیم.

سونوی واژینالم دادم نکنه خارج رحمی باشه ک گفت خودش دفع شده و نشونه ای از حاملگی نداری.

ماه بعدش باردار شدم و خداروشکر تا الان ک بارداریم خوب بوده و ۴ماهمه الان

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین