2777
2789
عنوان

جادویه سیاه😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشکلم رو با راه حل هایی که برات نوشتم، البته به اضافه سوره های بیشتر، تا 80% حل کردم و اعمال رو ا ...

خدا لعنتشون کنه چیکارشون کردیم مگه

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

من مشکلم رو با راه حل هایی که برات نوشتم، البته به اضافه سوره های بیشتر، تا 80% حل کردم و اعمال رو ا ...

فهمیدی کاره کیه؟؟ من واسه خودم میدونم

خیلی، پیش بهترین هایی که براشون صف میکشیدن، اما هیچ کدوم نتونستن کاری کنن. چون موکل طلسم سیاه خیلی ق ...

آدم ناچار باشه هرکاری میکنه انقد امروز سر همین ازدواج برادرم گریه کردم نمیدونم چیکار کنم خودشم دیگه خسته شده میگه دیگه خواستگاری نمیره ازدواجم نمیخواد 

قبلا یه خانومی اینجا می گفت که یه زنی برادرش رو طلسم کرده و برادرش در منزل مادرش رو اذیت می کرده و م ...

مرسی عزیزم برادرم کس خاصی رو نمیخواد،تو روز خییییلی ذکرو دعا دارم میخونم ولی اینم حتما سرچ میکنم ببینم چجوریه بخونم

بله. یه همکلاس دوره تحصیل دانشگاه از حسادت اینکه من دانشجوی ممتاز فارغ التحصیل شدم و اون دوم شد! مس ...

نه خو بچش چه گناهی کرده؟؟؟ این ناحقه

من یکی از اشناهامون چونکه شوهرش قبل ازدواج با اون عاشق من بود. ولی بخدا من کاری ندارم به بچش اون طفل معصوم این وسط چیکارس

کلاهبردارن! یه خانمی هست به نام محمدی که انگار ساکن کرمانشاه است. در تاپیکهای مختلف شماره ش رو میدن ...

درمورد خانوم محمدی شنیدم.یکی رفته بود پیشش.گف نخ گره میزنه میده به ادم😐

گفت برای رضای خدا بهش پول دادم

بله. یه همکلاس دوره تحصیل دانشگاه از حسادت اینکه من دانشجوی ممتاز فارغ التحصیل شدم و اون دوم شد! مس ...

سلام

حالا چرا متولدین دهه 30 رو نفرین میکنین ؟؟؟

مادر پدر منم جزو دهه  سی هستن😒

اگه منظورتان انقلابیون... اون بنده خداها از همه ی دهه ها بودن از اواخر 1200 بگیر تادهه پنجاه

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت