2777
2789
عنوان

جادویه سیاه😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 62 پست
جادوی سیاه: بستگی کامل در همه امور زندگی و ابتلا به بیماری لاعلاج یا جوانمرگ شدن هست. اگه اینطوری ن ...

ی چیزی بپرسم ما چهار ساله داریم واسه برادرم میریم خواستگاری اصلا جور نمیشه جایی رفتیم که مثلا خیییییییلی از خودمون پایین تر بوده ولی گفتن نه !برادرمم هیچ مشکلی از لحاظ مالی و ظاهری نداره یعنی ی جوری شده اصلا جور نمیشه و بهم میخوره نمیدونیم چیکلر کنیم

اهاااا😂😂😂😂

خب چی گفتی 😐😐😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جادوی سیاه: بستگی کامل در همه امور زندگی و ابتلا به بیماری لاعلاج یا جوانمرگ شدن هست. اگه اینطوری ن ...

خوب تا حالا دوبار نزدیک بوده بمیرم

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

ی چیزی بپرسم ما چهار ساله داریم واسه برادرم میریم خواستگاری اصلا جور نمیشه جایی رفتیم که مثلا خییییی ...

عزیزم من سید خانومی رو میشناسم که خیلی خوب باطل میکنه

میخوای شمارشو بهت بدم.واسه منو خانوادمو دوماه پیش باطل کرد.بعدشم واسه دوستمو

چن سال میرم دکتر خیلی حالم بده دکترا تشخص نمیدن چمه. 

تا چقدر نزدیک؟ تا مرز مردن رفتی و برگشتی؟ مثلا رفتی کما و برگشتی؟ مثلا تصادف سخت کردی؟ چطور بوده؟

تصادف کردم. همش مریضم کلی ازمایش میدم هیچم نیست بدنم کبود میشه غش میکنم تا چن وقته پیش یه هفته بستری بودم غش میکردم

چطوری باطل کنم  ؟

من پیش هر دعانویسی رفتم باطل نشد.اومدم تو نی نی سایت گفتم مسخرم کردن

اخرش از یه فالگیر شماره یه خانومو گرفتم.همون باطل کرد.خوبیش اینجاس که با کار اون خانوم دیگه کسی نمیتونه ما رو طلسم کنه.اگر میخوای بیا خصوصی شمارشو بهت بدم

اینجا فقط ادمو مسخره میکنن