سلام من هر کاری میکنم مجردی بهم خوش بگذره باز میام خونه حوصلم سر میره... مثلا یه سیستم خریدم شاید 50 میلیون باشه واسه بازی سرگرمی یا یه مدت دختر بازی کردم و چند تا دوست دختر داشتم باز احساس میکنم من تا زن نگیرم همین... بعدش اطرافیان میگن زن میخوای چکار.. البته خودمم میترسم از زن گرفتن.. البته خونه دارم از خودم یه کار معمولی هم دارم و دوستام که مستاجرن سنشون پایینتر گرفتن بچه هم دارن.. من 32 سالمه اونا مثلا 25 سالشونه.. خلاصه موندم در این وضعیت
مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند؛ انسان باش تا جاودانه زندگی کنی
خیلی هنر کردی که جار هم بزنی. مگه دخترا بازیچه هستن که دختربازی کردی
چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای
منم تو این حسم. برا همین بهش فکر نمیکنم. ادمی که تو این حال باشه نمیتونه زندگی بچرخونه. نظر منه البته😑
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
از سن ازدواجت داره میگدره ها مرد گنده چ ترسی داره زن گرفتن.بسم الله بگیر بگرد دنبال یکی ک مطابق سلیقه ته ب چند تا بزرگترم بگو ب اطرافیان بسپرن ک فلانی دنبال دختر خوب و خانواده دار میگرده.قبلشم ی تست بیماری های واگیر دار بده اگر دختر بازیت در حد فینال بوده😐🤨
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖