2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت بخری

نه مفتی میچسبه😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
ای گفتی...بچه پررو

فقط اینایی که میگن خب زن بگیر... 

این میتونه یه زندگی رو اداره کنه؟ ازدواجو به مسخره گرفتن😑

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
از سن ازدواجت داره میگدره ها مرد گنده چ ترسی داره زن گرفتن.بسم الله بگیر بگرد دنبال یکی ک مطابق سلیق ...

خلاصه کل 3 صفحه  

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

ازدواج برای این نیست که توی خونه‌ت حوصله‌ت سر نره برادر من. هزارتا بالا و پایین داره، جدیه، بحث یه زندگی مشترک دونفره‌ست. فقط خندیدن و صحبت کردن و گیم بازی کردن با همسرت و مهمونی رفتن نیست. درسته احساس نیاز به یه همراه داشتن یه بخش ماجراست، ولی بشین ببین دنبال چی هستی، چی میخوای از یه رابطه، اصلا تعریفت از یه رابطه خوب چیه دنبال چی هستی توی زندگیت. ازدواج ترسناک نیست، چیزی که ترسناکش میکنه اینه که سطحی نگاهش کنی «زن بگیرم سروسامون بگیرم» «زن بگیرم حوصله‌م سرنره» «همه زن گرفتن منم بگیرم» «بچه دوست دارم ازدواج کنم» «پدر و مادرم سنشون رفته بالا حق دارن نوه‌شون رو ببینن پس برم خواستگاری» و...

تا وقتی عمیق نگاهش نکنی مشکل‌زاست، قبلش بشین فکر کن ببین به اون نقطه رسیدی که واقعا بخوای با هدف درستی ازدواج کنی یا بحثت رفع کردن یه سری نیازهای کم‌اهمیت‌تره.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

فقط اومدم بگم خاک بر سرتون که به زن گرفتن به چشم به سرگرمی نگاه میکنین خاااااک کی حاضره زن تو دختر ...

واقعا مردک اومده با افتخار از کارای زیادیش هم میگه. خیلییی بیخود کردی با دخترا بازی کردی

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 
من چمه 

چت نیست؟😏

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز