2777
2789
عنوان

🌟⭐مهمونی نی نی سایتی⭐🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 11378 بازدید | 1476 پست
ماترکی حرف میزدیم میگفتن چراترکی حرف میزنید شاید ی عده نمیفهمن چی میگید😑😂

استارتر تورکه هوای ما رو داشت😂

@kara__sevda    😌

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر تورکه هوای ما رو داشت😂 @kara__sevda      😌

😂✋

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

وااای اینایی  که بی بی چک جمع کردن از روز اول بعد پریودی هی میپرسن مثبته یا منفی😂😂😂 بعد اساتید بررسی میکردنو نتیجه رو اعلام میکردن😆😆😆

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
خوب کردی😂👌

گلبرگام كِز خورد يهو گفت عكسمو بدم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قربونت😘🥰 چرا اتفاقااا داره تلاش میکنه😂

اين ٢٠ ساله دااره تلاش ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونجاست که شوهرش میاد با لگد از مهمونی میبرتش😫

همزمان که شوهرش داره لگد زنان میبرتش بیرون یه چند نفر پشت سرش داد میزنن فقط طلاق😀

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻