2777
2789
عنوان

🌟⭐مهمونی نی نی سایتی⭐🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 11378 بازدید | 1476 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلبرگام كِز خورد يهو گفت عكسمو بدم😂

خیلی زووود پیش رفته😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فقط اونجایی که توقع دارین نی نی یارا صبر کنن اما همون موقع میترکوننتون 😂😂😂😂😂😂

الان میخوام بترکونن از جنس ip که دیگه با هیچ کاربری نتونی بیایی. اساء اساء اساء😂

معنم مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...کس نداد که پسِ پرده که خوب استو که زشت...زاهدا معنم مکن خود دانمو کردار زشت...مابه دوزخ میرویم ارزانیت بادا بهشت

اونایی که از پی پی بچشون میپرسن پوشک بدست واردمیشن!!!اونایی که شوهراشون رو میزنن گوشای شوهرروگرفتن دنبال خودشون میکشونن😂😂😂😂

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
همزمان که شوهرش داره لگد زنان میبرتش بیرون یه چند نفر پشت سرش داد میزنن فقط طلاق😀

بعد دونفر میگن چرا هرچی میش میگید طلاق بشینین بیشتر فکرکنید ب طلاق نکشه😂

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه هام مشقاشونو میاوردن که  با هم حل کنیم :))

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
کی ؟ من؟      

نه. خودم تاپیکش زدم میخوام اینجوری شم

معنم مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...کس نداد که پسِ پرده که خوب استو که زشت...زاهدا معنم مکن خود دانمو کردار زشت...مابه دوزخ میرویم ارزانیت بادا بهشت