نفر قبل من بدون بی هوشی بود و صدای داد و هوارش کل ساختمون رو برداشته بود
اینایی که میگن درد نداره احتمالا جز قوی ترین زنان ایران هستن
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیهوشیش خیلی سطحی و ساده س در حد ۵ دقیقه ای هم تموم میشه
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
آره عزیزم واسه من کلش ۵ دقیقه نشد بعدشم سریع لباس عوض کردم اومدم بیرون
عزیزم من حتی رابطم بعد ۱ سال یکم خوب شده من از رابطه باشوهرم میترسیدم🤦🏻♀️چه برسه به این که میگن د ...
منم مثل شمام حتی وقتی معاینه میشدمم درد داشتم ولی واسه عکس رنگی اصلا اذیت نشدم یعنی چیزی نفهمیدم که بخوام اذیت شم
بعدشم وقتی بیهوشی چون بدنت ریلکسه اون مایع حاجب راحتتر از لوله میگذره و اگه گرفتگی داشته باشه باز میشه ولی وقتی بیهوش نباشی چون درد داری بدنت انقباض نشون میده و نمیتونن لوله رو باز کنن اگه گرفتگی باشه
عزیزم من حتی رابطم بعد ۱ سال یکم خوب شده من از رابطه باشوهرم میترسیدم🤦🏻♀️چه برسه به این که میگن د ...
منم دقیقا مثل شما بودم استانه تحمل دردم فوق العاده پایین ولی بدون بیهوشی انجام دادم نمیگم درد نداشت ولی واقعا قابل تحمل بود و زودی هم تموم شد. داروهای بیهوشی کلی عوارض داره
خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
۵ دقیقه بیهوش بودی؟خ خوبه پس..چون دکتر منم گفته خاسی حامله شی قبلش باید عکس رنگی بگیری😐😑
آره بابا خیلی ساده و مسخره بود بعدشم صدام زد گفت پاشو برو دستشویی و بعدش لباستو عوض کن
انگار خواب بودم بیدارم کرد رفتم
مرسی من اگه شده به خاطر این که بیهوش بشم میام تهران😂🤦🏻♀️
مرکز ناباروری ابن سینا انجام بده خیلی مجرب هستن