2777
2789
عنوان

سینگلا بیاین دور هم😂😍اکیپ سینگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من نمیکشم  اما تعجب هم نمیکنم که دختر سیگار بکشه 😊 درضمن چیزی که بده  واسه هر دو جنس ب ...

عالی بود :)

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
پروفایلت بریتیش گلدههه ،من عاشقشممم🥺🥺

پرو فایل من پیشیه😻😻😻😻

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
2804
چرا واقعا از چی لذت میبری پس🤔۲۸

از هيچي متاسفانه چون تنهايي رو دوست ندارم .خوش به حالتون .واقعا واقعا از تنهايي لذت ميبرين؟!

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
2805
دارم چی فکر کردی 😎😎

چی داری؟😂فقط جون هر کی دوست داری قانع باش به دو سه تا

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
عالی بود :)

چاکرتیم🖐🖐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
2801