2777
2789

لطفاهرکس ب دعا اعتقاد داره بیاد بعد نیاین کامنت های چرت بذاره

میخام برم پیش یه نفر ک سرکتاب مینویسه و درمورد ی موضوع دیگه یکی ازفامیلامون جواب گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقاد دارم چون تو قرآن هم اومده

اما واسه بستن دهن ی مرد بالغ نمیدونم والا کسی ک شخصیتش اینه دیگ هست تا اخر عمر ک نمیشه دعا گرفت براش

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

جدا از بحث اعتقاد و اینها کلا نری بهتره اثرش تا40روزه بعدم ممکنه مشکلات دیگ اضافه بشن

بنظرم با مشاوره اینا حلش کن با زبون و ارامش حالا دیگ خود دانی چون اکثرا کلاه بردارن

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
منم چندوقتیه ب سرم زده اینکارو بکنم

من یه دوتا چیز از شوهرم میخام که اصلا انجام‌نمیده واسم...یعنی نمیگه امکان نداره...ولی همش کارای خودش در اولویتش هستش... یه گزینه دیگه ام میخام...که اونو اصصلا راضی نمیشه...واقعا نمیتونم تااخرعمرم اینجوری زندکی کنم

بعد ما واس بختمون که بستن میخایم بریم میگن نهههه وای حرام نکنین 

خب برو امتحانش ضرر نداره ولی خیلی انگشت شماره اونا ک کارشون درسته

چرا پول بدی به دعا نویس؟

یکم اخلاقتو عوض کن محبت کن ......

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نخیر ۴۰ روز نیست.الان افواممون ۱۰ماهه جواب گرفته

شاید هر40 روز میره تمدید نمیدونم😂

کم پیدامیشه ک کارش خوب باشه حالا باز بگرد

بعد ما واس بختمون که بستن میخایم بریم میگن نهههه وای حرام نکنین 

البته عروس ما خیانت نمیکنه ولی داداشم انگار مثل عروسک تو دستش فقط تکون میخوره 

عاشق پول فقط

بعد واسه  مامیگه دعا اینا گناهه نیاید واسه کسی انجام داد

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱